· articole
· intamplari

Festivalul International de muzica usoara pentru copiiFestivalul International de muzica usoara pentru copii dotat cu Trofeul International Apollo Music Onesti - Romania, este in anul 2003 la cea de-a VIII-a editie, si se va desfasura in perioada 19-25 mai 2003, la Casa de Cultura a Sindicatelor Onesti.

Zilele de concurs sunt 21 si 22 mai, orele 18.00 (ora Romaniei), iar gala se va desfasura pe data de 24 mai, orele 18.00 (ora Romaniei).Concursul cuprinde doua sectiuni: de interpretare si de creatie. La sectiunea interpretare, concursul se desfasoara pe trei categorii de varsta: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani. Se acorda premiile I, II, III si mentiuni la fiecare categorie de varsta.

Istoric
Festivalul International de Muzica Usoare pentru Copii TI AMO de la Onesti, aflat la cea de-a VIII-a editie , isi propune sa fie o sarbatoare a copiilor dotati si foarte bine pregatiti, vedetele de maine ale spectacolului romanesc si international. Un alt scop declarat este punerea in valoare a creatiei muzicale pentru copii.

Datorita calitatii, diverisitatii si popularitatii, din anul 1999, Festivalul TI AMO a devenit international.

Din experienta s-a constatat ca interpretii se exprima cel mai bine in spectacol daca sunt trei categorii de varsta. De la cea de-a IV-a editie -1999-, organizatorii au structurat concursul de interpretare pe trei categorii de varsta: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani.

Participantii vor fi rasplatiti cu premii I, II, III si premii speciale la fiecare categorie de varsta, indiferent de aceasta.

Incepand cu editia a VIII-a, 2003, Festivalul TI AMO are si sectiunea creatie, deschisa tuturor compozitorilor, profesionisti si neprofesionisti. Se acorda premiile I, II, III.

Toate cele 7 editii au fost realizate in colaborare cu Televiziunea Romana (TVR 1, TVR Iasi), Radio Romania, Radio Iasi si Radio 21.

Incepand din anul 2000, Festivalul TI AMO se desfasoara in colaborare cu ZECCHINO d'ORO, Fundatia Antoniano, Bologna, Italia, care asigura si membrii ai juriului, presedintele juriului fiind doamna Milvia Terzaghi, de la ZECCHINO d'ORO.

TI AMO asteapta cu bucurie concurenti din toata lumea.


Inscrieri
TI AMO asteapta cu bucurie competitori de pretutindeni
Pentru contact: Casa de Cultura a Sindicatelor Onesti, Strada Culturii, nr1, Onesti, Judetul Bacau,
cod 5450, Romania; tel/fax: 004-0234.311591, e-mail: [email protected], [email protected]

"Festivalul International de muzica usoara pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.6
voturi 10


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent