· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Fii in pas cu vremea!

Intampina sezonul racelilor “echipat” cu Doppelherz aktiv Vitamina C + Zinc, tablete efervescente
jpg?width=364"/>


Gama de suplimente nutritive Doppelherz aktiv este completata de un nou produs: tabletele efervescente Vitamina C+Zinc, o combinatia unica de substante cu rol in lupta impotriva racelilor, avand rolul de a intari sistemul imunitar, scazut in perioadele reci ale anului, sau in cele de solicitare a organismului.

Fiecare dintre noi raceste cel putin o data cand se produc schimbari climatice, pentru ca organismul nostru nu are capacitatea de a produce singur vitaminele si mineralele de care are nevoie in lupta cu virusii.

Cu o singura tableta efervescenta de Doppelherz aktiv Vitamina C+Zinc pe zi, putem preveni si combate simptomele racelii, dar si intari imunitatea pentru a trece mai usor peste perioada iernii.

Pentru persoanele care doresc sa ramana tinere si a frumoase, este bine de stiut ca Vitamina C si Zincul detin si roluri antioxidante importante, contribuind la formarea colagenului si la mentinerea sanatatii pielii.

Tabletele efervescente, care se dizolva rapid si complet intr-un pahar cu apa, imbina doua elemente atat de necesare organismului Vitamina C ( 600 mg ) si Zinc (5 ”g), dar si un gust placut de rodie si portocala rosie, facandu-l mai usor de administrat.
Produsul este disponibil in farmacii, la pretul de 20 de ron.
"Stiri: Stiri: Fii in pas cu vremea!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent