· articole
· intamplari

Filme pentru parinti si copii - decembrie 2002Saptamana aceasta si viitoare are loc in Bucuresti "Sarbatoarea Filmului francez".
Am spicuit cateva filme pentru copii si parinti de la acest eveniment, unele se ruleaza si in alte orase din tara.
Luna decembrie - luna cadourilor si copiilor: lansari de filme pentru copii .Asterix si Obelix contra lui Cezar si Asterix si Obelix, Misiune: Cleopatra
Asterix si Obelix, cei doi galezi neinfricati pentru prima data in carne si oase. Gerard Depardieu, Roberto Benigni si Laetitia Casta ne arunca intr-o lupta homerica impotriva romanilor cei rautaciosi. Certareti, timizi, incurca-lume, dar foarte curajosi la nevoie, Asterix si Obelix ne incanta cu noi aventuri.
Durata: 109 minute, respectiv 107 minute
Mai multe despre filme >> si >>

Compania Monstrilor (Monsters, Inc)
Actiunea filmului se petrece in Monstropolis, unde isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. Pricipalele resurse ale acestei companii sunt tipetele copiilor speriati. Toti membrii acestei companii cred ca toti copii sunt toxici orice contact direct cu ei, fiind interzis.
Sully si prietenul lui, Mike, impreuna cu o fetita, Boo, vor avea parte de aventuri cum nici nu gandeau vreodata ca vor intalni.
Durata: 92 minute
Mai multe despre film >>

Tarzan
"Tarzan" prezintă aventurile extraordinare ale unui copil orfan crescut de o familie de gorile si acceptat în ultimă instantă ca făcînd parte din neamul lor. Maturizat într-un tînăr cu calităti fizice de atlet si instincte de animal al junglei, viata lui ia o întorsătură neasteptată cînd, în sfîrsit, întîlneste alti oameni fată de care simte imediat o legătură profundă.
Coloana sonoră beneficiază de cinci cîntece originale compuse si interpretate de PHIL COLLINS, laureat al premiului Grammy. Desi anterior s-au făcut mai multe filme despre povestea lui Tarzan, acesta este primul lung-metraj de animatie care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animatia a permis realizatorilor să prezinte relatia dintre Tarzan si familia sa de gorile, care l-a crescut de mic, într-un mod nemaivăzut pînă acum.
Durata: 88 minute
Mai multe despre film >>

In mai multe orase din tara:
Epoca de geata (Ice Age)
Acum 20 000 de ani, Pământul era o planetă plină de amenintări. Una dintre acestea era începerea Epocii de Gheată. Pentru a se pune la adăpost de înghet, animalele care populau Pământul la acea vreme încep să migreze spre sud. Expeceptie fac mamutul Manfred si lenesul Sid care se aventureaza în actiunea de salvare a unui bebelus pe nume Roshan, pentru a-i fi redat familiei sale. Lor li se alătură Diego, un tigru viclean care vede în bebelus un ospăt delicios. Veverita Scrat incearcă din răsputeri să-si îndeplinească misiunea vietii sale - aceea de a îngropa o ghindă care declansează o serie de evenimente dezastruoase.
Durata: 85 minute
Mai multe despre film >>

Lilo si Stitch
Lilo este o fetita hawaiiana care adopta un "catel" ciudat caruia ii pune numele de Stitch. Stitch ar fi animalul de companie perfect daca nu ar fi un extraterestru care a scapat de pe o planeta indepartata si a aterizat pe pamant.
Cu o coloana sonora incluzand melodii de Elvis Presley si o poveste care promite sa captiveze atentia tuturor, Lilo & Stitch va fi unul dintre cele mai importante evenimente Disney ale anului 2002.
Durata: 75 minute
Mai multe despre film >>

In curand pe marile ecrane:
Mos Craciun, cauta Craciunita (Santa Clause 2)
O excelenta comedie de sfarsit de an, continuarea aventurilor lui Scott Calvin alias Mos Craciun din prima serie, The Santa Clause / Cine este Mos Craciun?.
Durata: 75 minute
Premiera in Romania: 06.12.2002
Mai multe despre film >>

Harry Potter si Camera Secretelor (Harry Potter and the Chamber of Secrets)
Publicat în 1998, "Harry Potter si Camera Secretelor" a debutat în Anglia ca cea mai bine vândută carte a anului. s-au vandut peste 42 milioane de exemplare.
Harry Potter isi petrece cel de-al doilea an la Hogwarts. Habar n-are ca si anul acesta va fi la fel de plin de evenimente neasteptate, ca si anul trecut.
El va fi astfel martor la deschiderea Camerei Secretelor si va afla un secret tinut ascuns la Hogwarts de multi ani.
Durata: 161 minute
Premiera in Romania: 20.12.2002
Mai multe despre film >>


Informatii furnizate prin amabilitatea Cinemagiaź - revista online de cinema.

"Filme pentru parinti si copii - decembrie 2002" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 4
voturi 14


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent