· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Formati-i perspectiva copilului dumneavoastra

Uneori, influenta pe care o avem, noi parintii, asupra propriilor copii este ingrijorator de mare, lucru care ar trebui sa ne responsabilizeze in cat mai multe moduri si sa insemne luarea unei atitudini pozitive in acest sens.

Asadar, in primii ani de viata, suntem ceea ce se numeste fereastra copiilor nostri catre lume, astfel ca trebuie sa le oferim cele mai bune privelisti de care suntem capabili, si pentru ca nu suntem mereu disponibili sa interactionam personal cu ei, datoria se indreapta catre a le forma cat diverse activitati menite sa-i formeze, sa le permita sa se descopere si sa cunoasca din ce in ce mai mult din mediul inconjurator.
com/10ihx21.jpg"/>

Jocurile de construit sunt solutiile perfecte pentru a oferi copiilor ocazia sa creeze, sa descopere forme si culori noi, dar si sa isi dezvolte creativitatea si privirea in perspectiva. O buna parte din aceste jocuri inseamna creativitate. Copilul se bucura de multe piese pe care le poate imbina, manevra si construi dupa bunul plac si dupa propria-i viziune. Se poate aventura construind figuri, obiecte sau personaje avansate, sau se poate bucura de placerea de a realiza constructii dupa anumite modele, respectand rigori si observand cum lucrurile imbinate de propriile sale maini capata sens.

Un exemplu de acest tip de jocuri este Megablocks. Jocurile de construit precum Megablocks dezvolta pasiuni sau afinitati catre creativitate sau pot revela abilitati de constructie si logica pentru acela care se bucura de universul lor.

Magazinul Noriel, specializat in jocuri si jucarii pentru copii ofera celor care isi doresc sa faca o astfel de bucurie celor mici, diverse varietati, marimi si versiuni ale jocurilor de cuburi Megablocks, acoperind o gama larga de figurine, obiecte sau modele.

Puteti gasi magazinul Noriel in varianta online, la adresa www.noriel.ro, de unde puteti achizitiona produsul favorit cu un simplu click, dar si in locatiile fixe din tara, mentionate, de asemenea, in continutul paginii web.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent