· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Frumuseţe la termenÎncepând cu 26 noiembrie Sensiblu a lansat un nou program destinat viitoarelor mămici. Pentru că Sensiblu înseamnă "sănătate şi frumuseţe", în cadrul acestui nou program, femeile gravide vor putea beneficia de sprijinul Sensiblu pentru a se menţine frumoase atât pe perioada sarcinii cât şi după naştere.

"Ideea acestui nou program ne-a fost dată în timpul primelor şedinţe de consiliere ale Clubului Miniblu, chiar de cele cărora li se adresează", a spus Amalia Georgescu, Marketing Executive Director, A&D Pharma.

"În perioada sarcinii, corpul gravidei trece printr-o serie de transformări pentru care viitoarele mame sunt sau nu pregătite.

Avansarea sarcinii este în cele mai multe cazuri asociată cu apariţia vergeturilor, varicelor şi celulitei. Gravidele au mare grijă în ceea ce priveşte regimul alimentar, aportul de vitamine şi tot ce ţine de sănătatea copilului, dar foarte multe ne-au mărturisit că grija pentru aspectul fizic trece pe un plan secund", a spus Elena Anastasiu, Farmacist Diriginte Sensiblu, mămica unui baieţel de câteva luni.

Programul Sensiblu "Frumuseţe la termen" va oferi viitoarelor mămici, posesoare de carduri de fidelitate Sensiblu, posibilitatea de a achiziţiona în regim special o serie de produse de întreţinere, care să le ajute în menţinerea tonusului pe toată perioada sarcinii şi în perioada post-natală.

"Dacă sunt ignorate, problemele legate de aspectul fizic, care apar în timpul sarcinii, se agravează şi pot persista multă vreme după naştere. În acelaşi timp, dacă folosim din timp produse adecvate şi dăm un minim de atenţie întreţinerii corporale, acestea sunt ameliorate, sau chiar prevenite. Prin acest program viitoarele mămici vor mai câştiga un prieten, care le va aminti de câte ori intră în farmaciile Sensiblu că grija pentru ele este la fel de importantă ca grija pentru copilul pe care îl aşteaptă", a spus Amalia Georgescu. Înscrierea în programul Sensiblu se poate face în perioada 19 noiembrie şi 31 decembrie.

# # #
Despre Sensiblu
Sensiblu este cea mai mare reţea de farmacii din România şi face parte din Grupul farmaceutic A&D Pharma. Compania are la ora actuală 70 de farmacii şi aproximativ 700 de angajaţi în întreaga ţară.

"Stiri: Stiri: Frumuseţe la termen" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent