· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Gala Eurovision Junior, prima data in Romania

Autor: Onush
data publicarii: 02.12.06
La Sala Polivalenta din Bucuresti incepe, sambata seara, concursul international de creatie muzicala pentru copii Eurovision Junior 2006.

Romania este pentru prima data gazda acestui eveniment, la care participa concurenti din 15 tari europene: Olanda, Cipru, Ucraina, Macedonia, Portugalia, Rusia, Romania, Suedia, Serbia, Spania, Malta, Grecia, Belgia, Croatia, Belarus, informeaza www.junioreurovision.tv

Tara noastra va fi reprezentata de trupa New Star Music, cu melodia “Povestea mea”.Cine sunt concurentii romani
New Star Music este format din doua fete si doi baieti, care interpreteaza, fiecare, cate un personaj din cele mai indragite povesti traditionale sau moderne: Teodora Roxana Sima (Peter Pan), Diana - Ioana Prepelita (Spider Man), Liviu Mircea Teodorescu (Harry Potter) si liderul formatiei, Cristian Sanda-Gorun (Fat Frumos).

Cu toate ca cei patru au varste cuprinse intre 12 si 14 ani, au deja experienta in participarea la concerte si festivaluri.

Cristian studiaza pianul si chitara, fiind detinator a nu mai putin de 12 trofee la festivaluri in tara (Mamaia Copiilor, Delfinul de aur, etc.) si in Bulgaria, unde a castigat trofeul Festivalului Aurora Boreala (Ruse, 2005).

Diana studiaza si ea pianul si chitara clasica, fiind castigatoarea a 17 premii la diverse festivaluri de muzica usoara (dintre care, cel mai recent este trofeul Festivalului International de Muzica Usoara pentru Copii Ti Amo , mai 2006).

Teodora studiaza pianul si detine „doar” 8 trofee la festivaluri de muzica usoara pentru copii.

Liviu pe langa premiile detinute, are experienta ca membru in corul Allegretto , in trupa de teatru muzical Andantino si in grupul Addagio de la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. In plus, Liviu este present in emisiunea Numai cu acordul minorilor de la TVR 1.

Romania va intra in concurs pe locul patru.
Sursa: hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Gala Eurovision Junior, prima data in Romania" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent