· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Gata cu ghiozdanul elevilor plin de manuale

Ministerul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, luni, că introducerea manualelor în format digital pentru clasele I şi a II a reprezintă un moment important în evoluţia şcolii şi în dezvoltarea societăţii româneşti.

CITEŞTE ŞI:
html">Anunţ important pentru elevi: ce se întâmplă din septembrie .

Faptul că din această toamnă elevii claselor I şi a II-a vor avea manuale noi, inclusiv în format digital, marchează o nouă pagină în istoria educaţiei româneşti. Acesta este un moment important în evoluţia şcolii şi în dezvoltarea societăţii româneşti.

Introducerea manualelor digitale este un pas necesar spre modernitate, o adaptare a sistemului de învăţământ la lumea tehnologiei şi la ceea ce se întâmplă în mod concret în viaţa generaţiilor actuale de copii. Practic, prin intermediul manualelor digitale, şcoala românească se apropie de elevi şi răspunde mai bine nevoilor şi aşteptărilor acestora. Cea mai mare parte a copiilor trăiesc în era digitală. Este aşadar momentul ca şi şcoala să ofere elevilor instrumente şi metode de învăţare adaptate lumii tehnologice în care ei se află deja, a declarat Remus Pricopie.

Structura finală a anului şcolar 2014-2015. Când încep încep elevii cursurile şi câte zile de vacanţă au .

Ministrul Educaţiei a dat asigurări că procesul de modernizare a sistemului de învăţământ va continua în anii următori.

Acest proces de modernizare a sistemului de învăţământ va continua în anii următori. Astfel, odată cu aprobarea noilor programe şcolare pentru ciclurile primar, gimnazial şi liceal, toţi elevii din România vor putea beneficia, treptat, de manuale noi, în format digital, a conchis oficialul.

Citeşte şi PREMIERĂ pentru elevii din clasele mici. Ce îi aşteaptă din acest semestru ..
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent