· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Gourmette - Ediţia de Vară

Heidi lansează 4 noi sortimente, în gama Gourmette. Păstrând conceptul Gourmette - Invitaţie în Lumea Simţurilor, Gourmette - Ediţia de Vară propune combinaţii unice, de fructe aromate, presărate cu grijă deasupra tabletei de ciocolată cu lapte sau albă.

Mai mult decât o ciocolată!
Gama Gourmette nu este o simplă ciocolată. Este o invitaţie în Lumea Simţurilor! Cele mai noi apariţii în gamă completează Lumea Gourmette cu arome proaspete, delicios de răcoroase, potrivite pentru vară.

Prin fereastra ambalajului deosebit de elegant, VEZI bucăţelele de fructe şi le admiri culorile. Deschizi ambalajul şi ATINGI fructele dulci şi coapte presărate deasupra tabletei de ciocolată. Poţi deja să MIROŞI vara prin aroma lor. Rupi o pătrăţică din tabletă şi AUZI deliciosul sunet pe care îl are ciocolata de bună calitate. GUŞTI! Aroma puternică a ciocolatei albe sau cu lapte se îmbină perfect cu delicateţea ingredientelor 100% naturale. SIMŢI o explozie de energie!

Gourmette Strawberry & Raspberry este o simfonie de arome. Capşuni şi zmeură coapte, presărate pe tableta de ciocolată albă, îţi amintesc de plăcerile simple ale copilăriei.

Gourmette Banana & Passion Fruit, te poartă într-un tărâm exotic, plin de savoare, un gust uşor dulce şi incitant de aromat de banană şi fructul pasiunii.

Gourmette Pineapple & Kiwi este o combinaţie energizantă între aroma ananasului copt şi acrişorul fruct de kiwi, care te duce cu gândul la o vacanţă tropicală.

Gourmette Peach & Apricot îţi răsfaţă simţurile cu aromele preferate ale zilelor de vară: piersici şi caise se unesc cu ciocolata cu lapte pentru o experienţă senzorială completă.
Aventurează-te în Lumea Simţurilor pe www.heidi-senses.com!.

"Stiri: Stiri: Gourmette - Ediţia de Vară " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent