· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: GraFX lanseaza prima serie de carti electronice pentru copiiEditura GraFX lanseaza prima serie de carti electronice dedicata in intregime copiilor.

Pe langa binecunoscutele povesti ale lui Creanga, veti gasi pe www.

ecarti.ro
si alte titluri cunoscute cum ar fi Alice in tara minunilor, Motanul incaltat, Povestea unui mar.
"Ne face o deosebita placere sa anuntam lansarea acestei serii, care cu siguranta va constitui un motiv de bucurie pentru copii pasionati de povesti si calculatoare in acelasi timp." a declarat Valics Lehel, general manager GraFX. "Speram ca prin intermediul acestor carti electronice - care imbina grafica aparte cu textul plin de haz - vom reusi sa captam atat atentia copiilor cat si a parintilor."
Cartile electronice sunt realizate pe baza imaginilor furnizate de Studioul de Diafilme si Diapozitive "Ion Creanga", Bucuresti, imagini care capteaza prin calitatea lor grafica extraordinara.
"Am ales aceste imagini pentru ca am dorit sa aducem ceva nou in lumea cartilor electronice - si anume - desenele realizate de mana omului, transpuse mai apoi pe suport electronic. Suntem convinsi ca aceasta grafica va foarte atractiva pentru copiii carora le sunt adresate aceste carti." a adaugat Dl. Valics Lehel.
Cartile electronice sunt disponibile pentru vanzare prin intermediul sitului mai sus amintit.
GraFX este o firma de dezvoltare specializata in aplicatii WEB si ofera solutii de inalta calitate bazate pe cele mai noi tehnologii. De-a lungul anilor, GraFX a produs site-uri corporate, e-commerce, portaluri, site-uri de divertisment si nu in ultimul rand a dezvoltat aplicatii pentru telefonia mobila.

"Stiri: Stiri: GraFX lanseaza prima serie de carti electronice pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3
voturi 6


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent