· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Informatii despre crese, gradinite, scoli > Gradinita Kids Club
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Gradinita Kids Club     
magda_dr

17.02.2014 11:56   Gradinita Kids Club  citat 

Buna mamici ,

Are cineva copilasul la gradinita Kids Club Din complexului Militari Residence? Am inteles ca este o gradinita de 2 ani, Daca aveti copilasi care frecventeaza aceasta gradinita va rog mult sa-mi spuneti cum este, sunteti multumiti?
Multumesc


sus

Denunta
laura_m

18.02.2014 10:47     citat 

Buna Magda.
Copilul meu a fostt la aceasta gradinita,este Lipsa de organizare si de igiena vizibile, personalul parea ca nu stie ce are de facut sau poate insuficient implicat.
Am vazut o persoana care fuma in sediu, in biroul care dadea chiar in holul micut prin care treceau copiii, scrumiera era plina si atmosfera "duhnea" de fum. Daca as fi fost directoarea acelei institutii, cu siguranta nu as fi permis asa ceva, plus copiii care bantuiau fata tinta pe scari (poate o fi fost pauza, nu stiu, dar nu-i supraveghea nimeni pe scari), alta copila de un an si ceva care statea pe jos in bucatarie cu o cana in mana... Deplorabila priveliste. Am fugit cat am putut.
Sunt si gradinite de stat mai bune decat Kids Club
Laura


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: