· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Gradul de popularitate din liceu nu influenteaza succesul in viata

Autor: Onush
data publicarii: 01.06.08
Un adolescent, care in liceu nu a fost foarte popular, dar care are o parere buna despre el, are toate sansele sa aiba o cariera de succes, releva un studiu efectuat la Universitatatea din Virginia, SUA.

Ceea ce conteaza pentru succesul social al unui adolescent este parerea lui despre sine si nu a celor din jur, sustin cercetatorii. La studiu au participat 164 de liceeni. Rezultatele au aratat ca elevi mai putini populari, dar care au o parerea buna despre ei, chiar au sanse mai multe de a reusi in viata sociala, atunci cand ajung la maturitate.Pe de alta parte, tinerii, care nu sunt nici populari si nici nu au o parere buna despre ei, au tendinta de a deveni mai violenti si sunt predispusi spre un comportament delincvent. Acesti adolescenti trebuie ajutati pentru ca ei au toate sansele sa nu reuseasca in viata.Preluare Hotnews.ro din Gandul.

"Stiri: Stiri: Gradul de popularitate din liceu nu influenteaza succesul in viata" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
05.06.08 10:00: antoniav
Mda!Cred ca este adevarat si logic corect.Toata increderea pe care o are tanarul in el vine tot de la atmosfera din familie si educatia primita...ar mai putea fi si alti factori...
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent