· articole
· intamplari

Advertoriale: Advertoriale: Green Pan

Kitchenshop a lansat în România Green Pan.
Utiliz├ónd cea mai nou─â tehnologie ├«n materie de g─âtit, Green Pan reprezint─â o gam─â de produse extrem de inovatoare care te ajut─â s─â g─âte┼čti u┼čor, f─âr─â ca organismul t─âu s─â fie afectat de efecte adverse.

Green Pan are grij─â de s─ân─âtatea ta
├Änc─â din anii ÔÇś70, speciali┼čti din ├«ntreaga lume ├«ncep s─â vorbeasc─â despre efectele nocive ale teflonului. Se atrage aten┼úia tot mai mult asupra faptului c─â, folosit la temperaturi mai mari de 260┬░C, materialul degaj─â un amestec de vapori foarte periculo┼či pentru s─ân─âtate, care se depun ├«n pl─âm├óni ┼či genereaz─â simptome asem─ân─âtoare celor de grip─â.

O alt─â problem─â semnalat─â este acidul perfluoro-octanoic. Acest acid folosit la fabricarea vaselor din teflon se descompune chimic foarte greu ┼či este extrem de d─âun─âtor mediului ├«nconjur─âtor.

ThermolonÔäó ÔÇô materia prim─â Green Pan ÔÇô este o suprafa┼ú─â ceramic─â natural─â antiadeziv─â care nu genereaz─â emana┼úii toxice ┼či rezist─â la temperaturi de p├ón─â la 450┬░C. Vei g─âti simplu, rapid ┼či u┼čor, dar mai ales s─ân─âtos.
Green Pan este 100% ecologic, folosind doar materiale prietenoase cu mediul înconjurător.

Produsele Green Pan sunt extrem de avantajoase: sunt pretabile oric─âror tipuri de ma┼čini de g─âtit, suprafa┼úa antiadeziv─â este excelent─â, rezist─â la zg├órieturi, se cur─â┼ú─â u┼čor ┼či sunt perfecte pentru prepararea rapid─â a m├ónc─ârurilor la temperaturi ridicate. O experien┼ú─â unic─â pentru a g─âti 100% s─ân─âtos!.

"Advertoriale: Advertoriale: Green Pan" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent