· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Guvernul a crescut alocatiile pentru nou-nascuti cu 4,5%

Guvernul a decis miercuri cresterea, cu 4,5%, a unor alocatii si ajutoare sociale de care beneficiaza anumite categorii de persoane. Majorarea s-a facut in functie de indicele de crestere a preturilor de consum, prognozat pentru anul 2008 si intrat in vigoare din aceasta luna, a precizat Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, la finalul primei sedinte a cabinetului din acest an.

Cuantumul alocatiei pentru copiii nou-nascuti creste cu 4,5%, de la 204 lei la 213 lei, incepand cu luna ianuarie 2008. De aceasta majorare vor beneficia peste 190.

000 copii nou-nascuti. Fondurile necesare pentru plata acestor alocatii, adica aproximativ 40,47 milioane de lei, se suporta de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse pe anul 2008.

Executivul a decis si majorarea cu 4,5% a cuantumului alocatiei familiale complementare si a celei de sustinere pentru familia monoparentala. Vor primi aceste alocatii familiile al caror venit net lunar pe membru de familie este de maximum 184 lei.Sursa: Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Guvernul a crescut alocatiile pentru nou-nascuti cu 4,5%" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 3
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent