· articole
· intamplari

HIDRATAREA - sănătatea şi echilibrul organismului tauStresul de la serviciu, treburile de acasă, planurile rămase pe hârtie şi timpul care pare să nu mai aibă răbdare sunt doar câteva din motivele care ne afectează echilibrul interior.


Fiecare persoană are propria formulă care îl ajută să iasă din impas şi să îşi pună ordine în gânduri şi emoţii, dar, uneori, micile sfaturi ne ajută să trecem peste aceste momente mai repede.

Un prim pas pentru a ne recupera echilibrul şi energia de a face acele lucruri care ne împlinesc este abordarea un stil de viaţă sănătos şi a unei diete adaptată nevoilor noastre.Sfaturile specialiştilor recomandă îmbinarea unui plan alimentar bine pus la punct cu activitatea fizică susţinută şi cu o hidratare adecvată corpului nostru.

Apa este un element absolut indispensabil menţinerii şi dezvoltării vieţii. Prin urmare hidratarea este deosebit de importantă pentru dezvoltarea armonioasă şi eficientă a organismului nostru.

Este bine să consumăm o cantitate suficientă de apă în fiecare zi, însă şi calitatea apei trebuie luată în considerare. Studiile referitoare la efectele benefice ale apei pentru organismul uman, recomandă consumul zilnic de apă minerală naturală cu un reziduu sec scăzut şi cu un pH cât mai apropiat de cel al organismului uman.

Apa minerală naturală plată Bucovina are o compoziţie echilibrată, cu cea mai scăzută cantitate de minerale dizolvate (reziduu sec la 180 oC) dintre toate apele minerale naturale din România. Izvorăşte în mod natural sub efectul presiunii subterane (nu se face forare) dintr-un zăcământ/acvifer subteran situat într-o zonă de tip rezervaţie naturală, fără activitate umană, sau industrială. Provenienţa subterană constituie un avantaj important, ferind apa de riscurile poluării, asigurând conţinutul mineral constant si stabilitatea temperaturii, indiferent de condiţiile climaterice de la suprafaţă.

O persoană hidratată în fiecare moment al zilei are o capacitate mai mare de a se concentra, de a duce proiectele la sfârşit cu succes sau de a avea mereu energia de a petrece timpul liber alături de familie şi prieteni.

Aşadar, nu uita că hidratarea zilnică, cu o apă minerală naturală de calitate, iti asigura echilibrul pentru corp si minte .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre sanatate:
Masurarea temperaturii. Metode si tipuri de termometre folosite

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent