· articole
· intamplari

Hainute care definesc personalitatea copiilor in Baneasa Shopping CityŢi-ai putut imagina vreodată cum ar arăta lumea copilului tău fără culori? Nici PIXEL. De aceea, brandul internaţional de haine pentru copii a creat o explozie de culori. Cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa hainelor de copii, PIXEL oferă soluţii vestimentare adecvate cerinţelor micilor iubitori de modă. PIXEL ştie cât de importantă este pentru copii alegerea celor mai potrivite ţinute.

Îmbrăcămintea copilului trebuie să exprime trăsăturile lui unice şi să-l diferenţieze de cei din jur. Culorile sunt un stimulent puternic pentru dezvoltarea gândirii şi a simţului estetic.

PIXEL intră în lumea copiilor din România cu un concept inedit: soluţii vestimentare pentru micuţii cu vârste între 0-14 ani, care să-i ajute să-şi definească personalitatea prin culori. Fiecare colecţie PIXEL are la bază analize despre materiale, culori şi tonuri astfel încât acestea să fie cât mai adecvate copiilor. Colecţiile sunt destinate bebeluşilor, fetelor şi băieţilor şi conţin o gamă foarte variată de îmbrăcăminte: de la haine sport, lejere, comode şi extrem de practice, până la haine de ceremonie pentru evenimente deosebite.

Şi pentru ca alegerea hăinuţelor să nu fie o decizie dificilă, PIXEL oferă un set complet care cuprinde între 5 şi 20 de articole vestimentare stabilite după trendul sezonului. De la culoarea de bază, stiliştii PIXEL declină nuanţele în funcţie de ton pentru o continuitate de stil. Astfel, problemele pe care le ai deseori când trebuie să asortezi piesele vestimentare din dulapul copilului tău sunt deja de domeniul trecutului. În plus cei mici îşi pot alege accesorii PIXEL pentru a-şi completa armonios ţinuta.

Pentru sezonul rece, stiliştii PIXEL au creat hăinuţe în culori îndrăgite de cei mici, variind de la tonuri de alb până la culori tari, pline de personalitate ca mov, lila sau albastru. Uşor de întreţinut, din materiale comode şi călduroase, hainele din noua colecţie PIXEL îl ajută pe micuţul tău să-şi exprime cât mai bine personalitatea.

PIXEL îi aşteaptă pe micuţii cu personalitate să se bucure de o lumea a culorilor şi fanteziei în Băneasa Shopping City, etaj 1!

PIXEL România
.

"Hainute care definesc personalitatea copiilor in Baneasa Shopping City" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1.5
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent