· articole
· intamplari

Hainute de visKihi-Kiha a lansat noua colectie de hainute unicat pentru copii.


Intitulata “Vise”, colectia a fost prezentata in premiera miercuri, 14 mai, in cadrul showroom-ului La Strada Deco, prin gratia unor mici manechine simpatice si neprofesioniste, care se viseaza in fiecare zi pe podium.

Colectia cuprinde aproximativ 20 de modele, adresate micilor visatori, atat fetite cat si baietei, cu varste intre 2 si 10 ani. Tinutele sunt pictate pe matase si materiale naturale, pretioase, in culori calde, pastelate si usor sidefate. Fiecare creatie este unicat, cu texturi reinventate, cu aplicatii si volumetrii spectaculoase.

“Un copil viseaza in fiecare clipa, indiferent daca se afla la gradinita, la scoala, pe drum sau acasa. Imaginatia lui nu ia pauza, iar lumea de vis care noua ni se infatiseaza doar noaptea pe el il inconjoara tot timpul. Ce poate fi mai frumos atunci pentru un prichindel decat sa isi ia lumea lui fermecata cu el in fiecare zi, odata cu hainutele sale”, ne spun Laura si Madalina, cei doi designeri ai colectiei “Vise” de la Kihi-Kiha.

Kihi-Kiha este un brand tanar, pentru care copilaria si bucuriile ei nu vor lua niciodata sfarsit. “Vise” este cea de-a treia colectie din portofoliul Kihi-Kiha, care isi doreste sa aduca o farama din dezinvoltura si creativitatea copiilor si in garderoba lor.
.

"Hainute de vis" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent