· articole
· intamplari

Halloween Party with Conil and FriendsAsociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria sectorului 5 va invita cu mic, cu mare la prima editie a carnavalului de Halloween “Halloween Party with Conil and Friends”. Carnavalul va avea loc pe 31 octombrie 2012, in sala de festivitati a Liceului Gheorghe Lazar, incepand cu ora 10.00 si este dedicat tuturor gradinitelor si scolilor de stat din sectorul 5.

tinypic.com/2mxh64y.jpg"/>

Evenimentul este o premiera pentru scolile si gradinitele din sectorul 5 si va reuni un numar de aproximativ 300 copii. Toti copiii sunt invitati sa participe la o parada de costume pe institutii, apoi spectacolul va continua cu doua concursuri de Miss si Mister Halloween si se va incheia cu un binemeritat program de dans! Pe parcursul celor trei ore de carnaval, cei mici vor avea parte de o multime de surprize pentru ca distractia si voia buna vor fi alaturi de noi!

Organizator: Asociatia CONIL
Partener: Primaria sectorului 5
Sponsor: MEDIADOCS PUBLISHING
Parteneri media: Radio 3 Net Florian Pittis, www.gradinitebucuresti.ro, www.scolisigradinite.ro, www.mami.ro, www.parinti.com, www.bonesimenajere.ro
Detalii pe www.asociatiaconil.wordpress.com.
"Halloween Party with Conil and Friends" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent