· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Humex cu apă de mare

Laboratoires Urgo a lansat în 2004 spray-urile Humex cu apă de mare nediluată, produse destinate îngrijirii mucoasei nazale. Apa de mare din noile spray-uri Humex curăţă mucoasa nazală de impurităţi, praf şi alergeni pentru a îi întări sistemul natural de apărare.

Humex propune două formule care se adresează atât adulţilor cât şi copiilor şi sunt adaptate diferitelor necesităţi:

Humex 100% Apa de Mare - Apa de mare izotonă, nediluată, sterilă şi fără conservanţi, 9g/l NaCl, bogată în oligoelemente, ce poate fi utilizată pentru bebeluşi începând de la vârsta de 1 lună, copii şi adulţi.
Produsul este indicat pentru utilizarea zilnică pentru asigurarea unei igiene nazale corespunzătoare, hidratarea mucoasei nazale în mediu uscat şi eliminarea alergenilor.Humex Decongestionant Nazal - Apa de mare hipertonă, nediluată, sterilă şi fără conservanţi, 23g/l NaCl, bogată în oligoelemente, poate fi folosită începând de la vârsta de 3 luni.

Spray-ul este indicat pentru utilizare ocazională în caz de nas înfundat pe durata unei rinite alergice, de exemplu. Este o soluţie naturală, igienică şi fără efecte secundare, potrivită pentru a desfunda nasul.

“Pentru a răspunde nevoilor consumatorilor săi, la orice vârstă, Humex şi-a extins gama de produse cu spray-urile cu apă de mare ce permit o microdifuzare a soluţiei pe întreaga suprafaţă a mucoasei nazale. Acestea pot fi utilizate de întreaga familie şi sunt special recomandate pentru igiena nazală a bebeluşilor începând cu vârsta de 1 lună, a copiilor şi a adulţilor.” a declarat declarat Thibaut Larrat, Area Manager Europe, Laboratoires URGO.

Primăvara, conform Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică, 25% dintre români suferă de rinită alergică, care se mai numeşte şi febra fânului. Chiar dacă simptomele sunt moderate, acestea provoacă neplăceri şi oboseală: nas înfundat sau scurgeri nazale, dificultăţi respiratorii, strănut repetat.
Ce puteţi face pentru a opri aceste neplăceri într-un anotimp aşa de frumos?
Reflexul care vă va salva.
Nu lăsaţi alergia să preia controlul. Combateţi-o cu Humex apă de mare. Va ajuta la eliminarea alergenilor şi la atenuarea simptomelor, precum nas înfundat.

O igienă nazală joacă un rol tot mai important în rinita alergică: îmbunătăţeşte calitatea vieţii a numeroşi pacienţi, diminuând scurgerile nazale şi congestia nazală. În plus, reduce suprafaţa mucoasă a alergenilor, reziduurilor celulare şi elementelor responsabile de inflamaţia locală. Astfel, apa de mare în cazul rinitelor alergice este un tratament eficient, sigur şi o opţiune perfectă pentru copiii mici şi femeile însărcinate* care nu au alte mijloace pentru atenuarea simptomelor. Femeile însărcinate pot utiliza produsul fără teamă deoarece nu prezintă nici un risc pentru siguranţa fătului.

Apa de mare nediluată conţine cupru, magneziu, seleniu şi sulf, elemente cu proprietăţi recunoscute ştiinţific. Oligoelementele au proprietăţi benefice recunoscute de comunitatea medicală. De exemplu, cuprul combate infecţiile, inflamaţiile şi virusurile. Prin urmare, folosirea apei de mare nediluate pentru igiena nazală beneficiază de toate avantajele.

"Stiri: Stiri: Humex cu apă de mare" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent