· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: ITSY BITSY face show pentru tine si copilul tau

Din 17 septembrie ITSY BITSY face show intr-un matinal pe care orice parinte il poate asculta impreuna cu copilul sau! Multa veselie si optimism alaturi de cel mai nou show de la ITSY BITSY FM, Dimineata vesela cu Itsy si Bitsy. De la ora 7.00 cei doi extraterestri iti trezesc cu voie buna copilul, cu informatii utile si multa joaca. Dimineata vesela te insoteste pe drumul catre scoala sau gradinita, te scapa de grija inceputului de zi cu bucurie si iti aduce o portie de energie cat pentru toata ziua, pentru ca numai dimineata la ITSY BITSY FM razi de te spargi.

Si dupa un inceput de zi optimist doamnele sunt asteptate la portia de rasfat zilnica pe care Mama mia o are pregatita pe frecventa ITSY BITSY FM de la ora 9.00 la 12.00. Noua emisiune realizata de actrita Nouria Nouri te ajuta sa gasesti calea pentru a te rasfata zilnic. Mama mia cate poti sa faci si pentru tine! Nouria te invita la vorba, iti impartaseste din secretele ei de mama si sotie, iti aduce cele mai noi informatii despre locurile unde iti poti regasi starea de bine, despre femei care au descoperit cum sa traiasca cu bucurie in rolul de mama, sotie, prietena, colega, partenera etc.

“Ma bucur sa le incurajez pe ascultatoarele noastre sa isi gaseasca timp si pentru ele, sa nu uite ca o femeie care are grija si de ea este sursa de energie si inspiratie pentru intreaga familie. Mama mia este intre noi femeile. ” declara Nouria Nouri, realizatoarea noii emisiuni de la ITSY BITY FM.

Despre Itsy Bitsy
Platforma educativa ITSY BITSY include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, ITSY BITSY FM, care emite on air si online, portalul itsybitsy.ro şi Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri. ITSY BITSY FM emite in prezent in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari-Constanta, Targoviste, Focsani, Braila, Galati, Slobozia, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Botosani, Suceava, Tulcea, Alexandria, Giurgiu, Resita si online pe www.itsybitsy.ro
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent