· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: ITV, investigat pentru reportajul filmat de Ducesa de York

Autor: Onush
data publicarii: 06.03.09


Postul TV britanic ITV ar putea fi amendat cu 250.000 de lire sterline de catre Ofcom, autoritatea de reglementare a audiovizualului a Regatului, pentru filmarea cu camera ascunsa a copiiilor handicapati romani.

Citata de cotidianul Daily Express, fostul sef al Protectiei Copilului din Romania, Mihaela Neagu, a declarat ca a inaintat o petitie catre Ofcom. Realizatorii emisiunii Tonight sustin ca metoda folosita de cele doua membre ale casei regale britanice se justifica datorita nevoii de a dovedi banuiala tratamentului neadecvat aplicat copiiilor.In film, se pot vedea copii ale caror membre au fost imobilizate cu bandaje. Mihaela Neagu sustine ca tratamentul ilustrat de reportaj este legal si nu este aplicat doar in Romania, ci si in Marea Britanie si alte tari europene, in cazul in care nu mai exista alta metoda de a opri copiii sa se raneasca sau sa vatameze alti copii.

„Situatia nu este perfecta, dar nu este cea pe care Ducesa de York si Printesa Beatrice au aratat-o britanicilor. Ducesa a incercat sa demonstreze ca ingrijitorii n-au mila fata de copii, ceea ce este departe de adevar. S-au realizat multe imbunatatiri in ultimii 10 ani in acest domeniu. Vreau ca Ofcome sa investigheze corectitudinea programului”, a declarat Mihaela Neagu, citata de publicatia Daily Express.Articol integral: Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: ITV, investigat pentru reportajul filmat de Ducesa de York " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent