· articole
· intamplari

Idei pentru livinguri moderne: Trendurile anului 2018
Inima fiecărei case este livingul, locul în care te poți destinde alături de familie, sau petrece împreună cu prietenii.De aceea, dată fiind importanța acestui spațiu, uneori este dificil să găsești un echilibru ideal între relaxare și stilul elegant, dar practic. Va trebui să iei în calcul fiecare factor, de la culoarea pereților la mărimea canapelei. Iată de ce este important să cunoști ultimele trenduri în materie de livinguri moderne:

Culoarea pereților - Deși nuanțele de gri sunt "la putere" încă de anul trecut, în 2018 s-a făcut remarcată o tendința spre culori mai atmosferice, precum violetul șters, bleumarinul sau chiar verdele smarald. Astfel, anul acesta culorile neutre nu mai sunt la așa mare căutare, iar folosirea mai multor nuanțe ale aceleiași culori au devenit o apariție obișnuită pentru multe livinguri moderne. Desigur, este important să știi cum să îmbini aceste nuanțe, folosindu-te de mobilă și de accesorii. Alege unul din pereți și folosește culori puternice, uneori chiar contrastante. Acest efect funcționează de minune, chiar dacă alegi o culoare mai închisă pentru un spațiu de dimensiuni mici.

Canapele - Când vine vorba de mobilă, canapelele sunt la mare căutare acest an, în special cele cu materiale textile. Culorile sunt și ele foarte puternice, precum verdele, purpuriul sau portocaliul.Spațiile mici au început să fie din ce în ce mai des întâlnite, chiar și ca livinguri moderne. În acest an, ne putem aștepta la multe piese de mobilier modular și multifuncțional, care pot fi ușor modificate, în funcție de stilul nostru de viață.Comodele TV - Dacă în anii trecuți a avut loc o creștere în popularitate a dispozitivelor de montat televizorul direct pe perete, în 2018 comodele TV cunosc un trend ascendent, lăsând spațiul liber pentru opere de artă sau pentru culorile puternice, descrise mai sus.

Plante de interior - Unul din trendurile cele mai răspândite este accesorizarea livingului cu ajutorul plantelor. În special pe perioada verii, câteva plante pot schimba întregul aspect al camerei, dându-i un plus de stil și eleganță. Microserele sunt la modă acum și probabil că vor mai fi, cel puțin pentru câțiva ani.

Carpetele cu modele - Dacă pereții vor induce o stare de calm și de eleganță, carpetele ocupă punctul central al camerei, iar anul acesta ele fac parte din arsenalul oricărui designer de livinguri moderne. Acestea au cunoscut creșteri de vânzări de la an la an, iar cele mai populare alegeri sunt tartanul dar și covoarele cu dungi și motive abstracte care se repetă, oferind astfel iluzia unui spațiu mai extins.Colțarele și taburetele de inspirație clasică - Odată cu extinderea numărului de livinguri moderne open-space, canapelele de tip colțar au crescut în popularitate, mai ales datorită soluțiilor de economisire a spațiului, fiind ideale pentru apartamente mici. Mai mult, acestea sunt completate de taburete cu un aspect clasic, ce contrastează cu stilul modern al colțarului. Anul acesta, taburetele au revenit în forță, oferind acel dinamism și eleganță care sunt definitorii pentru 2018.

Îți poți găsi cu ușurință inspirația pe motorul de căutare FAVI.ro, ce reunește cei mai mari producători români de mobilă și accesorii. Decorează-ți astfel casa în cel mai nou stil și fii în pas cu ultimile trenduri în materie de livinguri moderne!

Sursa Advertising Iagency.

"Idei pentru livinguri moderne: Trendurile anului 2018 " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent