· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Educatie > Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda     
Clubul_de_Muzica
Locatie: Bucuresti, str. Popa Stoica Farcas, nr. 88

05.07.2016 1:48   Importanta concertelor/expozitilor de la o varsta frageda  citat 

Clubul de Muzica.ro va propune un gand:
Cat de importanta este includerea copiilor, de la o varsta frageda, in activitati artistice interactive ca expozitiile de pictura sau concertele de muzica?
Pe langa studiul dedicat unui instrument, fie ca este vorba de pian, chitara, voce sau pensula, copilul trebuie expus, de mic unui mediu artistic cum sunt expozitiile sau concertele.
In momentul in care sunt expusi scenei, copii devin mult mai increzatori si isi pierd atat timiditatea cat si tracul. Desi unii vad educatia artistica drept un lux, activitatile creative simple pun bazele dezvoltarii copiilor.
A invata sa creezi si sa apreciezi o melodie, un cantec sau o lucrare de arta ( pictura sau sculptura) influenteaza in mod pozitiv urmatoarea generatie. Copiii, dezvoltandu-si astfel de activitati, devin sensibili si plini de compasiune.
De asemenea, studiile arata ca exista o corelatie intre arta si celelalte realizari ale copilului. Tinerii care participa in mod regulat la activitati artistice ca pictura, studiul unui instrument (pian, chitara) si cantatul ( ca exemplu: 3 ore pe zi timp de 3 zile pe saptamana in decursul unui an) au de 4 ori mai multe sanse de a face realizari academice in orice domeniu.
Despre Clubul de Muzica.ro

Clubul de Muzica.ro este o institutie privata de muzica si arte plastice ce ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala si pictura, atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Teodora Plopeanu
Telefon: 0736 577 110
Email: [email protected] / [email protected]


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: