· articole
· intamplari

Incep inscrierile la gradinite!Înscrierile la grădiniţă vor începe luni şi se vor încheia în data de 30 aprilie.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu, a declarat că în fiecare unitate de învăţământ preşcolar şi pe site-ul ISMB, la adresa www.ismb.edu.

ro, vor fi afişate precizările şi programul pentru înscriere.

Acesta a precizat că, pentru asigurarea transparenţei procesului de înscriere, conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor afişa capacitatea grădiniţei (număr de copii pentru care a fost proiectată) şi numărul de copii aprobat prin planul de şcolarizare pentru anul 2012 - 2013 (pe grupe de vârste: mică, mijlocie, mare). Totodată, zilnic, se va afişa, la sfârşitul programului de lucru, numărul de copii înscrişi şi locurile disponibile.

Reînscrierile în grădiniţe, pentru copiii care au fost în unitatea respectivă de învăţământ în anul şcolar 2011 - 2012, s-au desfăşurat în perioada 1 - 31 martie.

La începutul lunii martie, şeful ISMB, Cristian Alexandrescu, estima că la nivelul Capitalei se vor câştiga între 2.000 şi 3.000 de locuri în grădiniţe prin introducerea clasei pregătitoare la şcoală. Estimăm că undeva în jur de 2.000 - 3.000 de locuri vor putea să fie în plus anul acesta pentru grădiniţele bucureştene, astfel încât să dăm posibilitatea cât mai multor bucureşteni de a-şi duce copiii la grădiniţă, afirma reprezentantul ISMB într-un interviu acordat AGERPRES.
În Bucureşti există 179 de grădiniţe şi şcoli cu învăţământ preşcolar de stat.

Sursa: Realitatea.mobi.

"Incep inscrierile la gradinite!" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
03.04.12 08:33: inocenzia
cum s-au facut aceste estimari, de 2-300 de locuri? daca te duci pe la gradinite sunt anuntate 7-8 locuri libere (!!!). se fac inscrieri toata luna, rezultatele se dau pe 11 mai. nu se pot afisa numarul de inscrisi si de locuri libere, atata timp cat depunerea dosarului nu reprezinta garantia inscrierii! toata lumea vorbeste de inscrierea la cel putin 2 gradinite, dar se vorbeste si despre faptul ca daca depui dosare la mai multe gradinite ti se anuleaza aceste dosare! unde putem gasi adevarul?
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent