· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Incep taberele de ski pentru copii

jpg"/>

Primele ninsori au trezit apetitul pentru distractie al pasionatilor sporturilor de zapada, mari si mici. Asa ca va aducem o propunere pentru vacantele copiilor - taberele de ski & snowboard La Monitori, organizate de scoala de ski & sporturi montane Sport La Monitori, din Sinaia.

Scoala de ski La Monitori are o echipa de instructori profesionisti, certificati oficial si experimentati in lucrul cu copiii, si este coordonata de Florin Andrei – instructor ski categoria I, cu 20 de ani de experienta, instructor /formator in Asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania (AMPSR), membru in echipa demo AMPSR la congresul International Ski Instructors Association - St Anton 2011.

In sezonul 2012/2013, La Monitori organizeaza tabere de ski in Sinaia, la Val Gardena (Italia) si pe ghetarul Stubai (in Austria).


Pe langa tabere, care au loc in perioadele vacantelor scolare, copiii pot lua lectii individuale de ski cu instructorii La Monitori, in Sinaia, Azuga, Busteni sau Predeal, in fiecare zi din sezonul de iarna.

Sezonul taberelor de ski incepe in Sinaia, cu un weekend la ski in 21-24 decembrie, urmat de o mini-tabara in 26-30 decembrie si de o tabara de o saptamana in 6-12 ianuarie. Aceste tabere se adreseaza copiilor de 4-18 ani, cu orice experienta in ski: incepatori, intermediari si avansati. Se schiaza in grupe de maxim 6 copii cu un instructor, pentru ca fiecare copil sa primeasca atentie permanenta si indrumare personalizata.

In ianuarie 2013, La Monitori va organiza tabara de ski in Italia, la Val Gardena.
Statiunea de ski Val Gardena, aflata la 3 ore de Milano, are unul din ele mai faimoase domenii schiabile din lume, Dolomiti Superski, care face parte din patrimoniul natural UNESCO. Se schiaza pe mai mult de 500 de km de partii de ski interconectate, inclusiv renumitul circuit Sella Ronda.

In vacanta de primavara, 7-14 aprilie, La Monitori va organiza din nou tabere de ski in Sinaia (copii de 4-18 ani, orice nivel in ski), precum si in Austria, pe ghetarul Stubai.

Taberele de ski la Sinaia costa 1365 de lei pentru taberele de 1 saptamana, iar taberele din Italia si Austria costa 925€ la care se adauga biletul de avion.

Ce e important de stiut despre taberele de ski La La Monitori: toti instructorii La Monitori sunt profesionisti certificati de Asociatia Monitorilor de Ski din Romania – asta insemnand ca stiu nu doar sa schieze foarte bine, ci si sa invete pe altii, de orice varsta si nivel in ski.
Astfel, copiii invata sa schieze mult mai repede, mai bine si in siguranta.

Nici dupa orele de ski, care dureaza toata ziua, copiii nu se plictisesc deloc in taberele La Monitori.
In taberele din Sinaia, programul apres-ski include patinoar, sanius, piscina, plimbare la Peles, foc de tabara etc. De asmeenea, au servicii de cazare si masa foarte bune, in pensiune de 3*** in centrul statiunii Sinaia. Detalii:
www.lamonitori.ro si pe www.facebook.com/TabereLaMonitori .
"Stiri: Stiri: Incep taberele de ski pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent