· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Inka - băutură gustoasă pentru dumneavoastră şi cei dragi

png?width=380&height=191"/>
Inka - alternativa pentru cafea, ceai, cacao sau ciocolată caldă

Inka este o băutură gustoasă, potrivită pentru întreaga familie. Aduce ceva în plus meselor zilnice şi completează gustările. Poate fi consumată atât acasă, cât şi la serviciu, fără restricţii.

Inka nu conţine cafeină, alte ingrediente artificiale sau conservanţi, de aceea poate fi consumată chiar şi de copii începând cu vârsta de 3 ani. Atunci când este consumată cu lapte reprezintă o sursă suplimentară de calciu şi proteine, indispensabile pentru dezvoltarea organismului tânăr.

Poate înlocui cu succes cafeaua naturală, fiind indicată în mod special femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, persoanelor în vârstă şi sensibile la cafeină, precum şi persoanelor care suferă de hipertensiune, cărora le place gustul de cafea, dar care nu o pot consuma frecvent.

Băutură gustoasă şi uşor de preparat, cu aromă plăcută

Inka poate fi consumată simplă, cu lapte sau în alte combinaţii. Sub formă de pulbere solubilă, se dizolvă cu uşurinţă în apă rece sau caldă, precum şi în lapte. În funcţie de modul în care este pregătită, Inka te înviorează sau te încălzeşte şi potoleşte setea de fiecare dată cu succes.

Din ce este compusă Inka?
Inka este o băutură cu ingrediente nutritive naturale şi sănătoase, obţinută din cereale prăjite precum orzul şi secara, dar şi rădăcină de cicoare.

Inka este obţinută din produse de cea mai înaltă calitate din care, după prăjire, se extrage cea mai bună şi mai savuroasă esenţă lichidă. Prin uscare, acestea devin o pulbere solubilă, uşor şi rapid de pregătit, cu gust şi aromă delicate.

Secară, orz şi cicoare - combinaţia potrivită

Inka urmează tendinţele legate de un stil de viaţă sănătos, bazat pe o dietă sănătoasă, bogată în ingrediente naturale.

Datorită îmbinării a trei ingrediente, secară, orz şi cicoare, Inka prezintă valori nutritive remarcabile, precum şi alte beneficii:

• Secara şi orzul au un conţinut semnificativ de minerale (magneziu, calciu, zinc, fier), vitamine şi alţi compuşi biologici activi
• Aceste cereale sunt bogate în vitamine din grupa B
• Cerealele sunt o sursă bogată de carbohidraţi, inclusiv amidon şi fibre alimentare care accelerează metabolismul şi facilitează digestia
• Substanţele de balast (alcătuite în principal din zaharuri complexe) conţinute de cereale ajută la îmbunătăţirea funcţiilor intestinale şi măresc activitatea microflorei intestinale
• Compuşii naturali polifenolici conţinuţi de Inka sunt antioxidanţi puternici şi eficienţi care sprijină sistemul imunitar al organismului şi care îl protejează împotriva deteriorării celulelor cauzate de simptomele agravante şi în dezvoltare ale unor boli. Polifenolii captează şi neutralizează eficient radicalii liberi, care sunt responsabili de apariţia unor boli de civilizaţie precum cele neoplazice.
• Cicoarea este o sursă bogată în carbohidraţi, precum inulina, care:
- reduce valoarea calorică a alimentelor,
- sprijină eficient procesele metabolice şi îmbunătăţeşte funcţiile sistemului digestiv,
- face parte din ingredientele nutritive funcţionale – prebioticele cu un impact benefic asupra sănătăţii.
Prebioticele sunt ingrediente nutritive naturale. Acestea se găsesc în legume, cereale şi fructe, nu sunt digerate, influenţează pozitiv microflora intestinului gros şi, prin stimularea selectivă a dezvoltării şi/sau activării metabolismului anumitor tipuri de bacterii, îmbunătăţesc echilibrul intestinal al organismului.

Componentă esenţială a dietei
Inka, datorită compoziţiei şi a proprietăţilor sale, în special a conţinutului de fibre, este recomandată, de către nutriţionişti, persoanelor care ţin la siluetă, care luptă cu kilogramele în plus, precum şi celor care au probleme cu digestia. Este o băutură cu puţine calorii – o ceaşcă are doar 14 calorii. Deşi băutura de cereale nu conţine cafeină, ea oferă energie organismului datorită conţinutului ridicat de carbohidraţi, dar nu cauzează secreţia de acizi gastrici cum se întâmplă în cazul cafelei naturale.
"Stiri: Stiri: Inka - băutură gustoasă pentru dumneavoastră şi cei dragi" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent