· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Inlatura teama cu un sistem de monitorizare GPS

Cand vine vorba de copii, teama de a nu pati ceva si grija de a fi mereu in siguranta sunt pe primul loc. Este relativ simplu cand sunt foarte mici si sunt mereu sub supravegherea ta.
Vine, insa, o vreme cand trebuie sa ii lasi in grija unei persoane pe care o cunosti prea putin. O bona sau chiar bunicii pot fi tinuti, de la distanta sub supraveghere printr-un sistem de
ultramaster.ro/monitorizare-gps-flota.html">monitorizare gps pentru persoane. Poate suna putin cam ciudat sau cam deplasat, dar nu trebuie sa fie neaparat vorba de o urmarire secreta ci a folosi de buna voie un sistem care sa ofere mai multa siguranta.

Un astfel de sistem presupune un device suficient de mic, cam cat o carte de vizita ceva mai groasa ce poate fi purtat in buzunar de catre cel ce ingrijeste copilul sau in buzunarul caruciorului. Poti astfel sa fii anuntat prin SMS de evenimente deosebite cum ar fi stationare prea lunga intr-un punct sau iesirea dintr-un perimetru prestabilit de tine ceea ce ar insemna ca un eveniment nedorit s-a produs sau este posibil sa se produca. Poti astfel sa iei decizii rapide: sa verifici prin telefon daca intr-adevar este o alarma reala sau o alarma falsa sau sa te deplasezi exact in locul din care a pornit alarma.

Cand creste si trebuie sa ii lasi acasa, copiii pot fi tinta unor persoane certate cu legea. Ii poti proteja cu ajutorul unor sisteme de alarma care sa se declanseze in cazul unor evenimente definite: cand exista miscare intr-un anumit perimetru in care copilul nu are voie sau stii ca nu poate ajunge, in cazul deschiderii unei ferestre sau a unei usi care ar trebui sa stea inchisa.

<
Daca te-ai decis pentru un sistem de siguranta, cauta ce ai nevoie in magazinele online dedicate cum este UltraMaster.ro unde gasesti o lista lunga de solutii, mai simple sau mai sofisticate.In cazul in care nu esti o persoana foarte tehnica este posibil sa te sperii de numarul mare de caracteristici, parametri si indici ce insotesc fiecare produs, caz in care este indicat sa intri in legatura cu un reprezentant de vanzari ce iti va oferi solutiile de care ai nevoie.

Cu siguranta, nu poti asigura o securitate perfecta pentru cei mici, dar poti lua anumite masuri si te poti folosi de tehnologia moderna pentru a diminua riscurile si a controla situatiile ce pot fi controlate.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent