· articole
· intamplari

Intalnire live a comunitatii parinti.com in Oraselul mamiComunitatea parinti.com este invitata sa participe la standul Parinti.com de la etajul 1 unde veti avea ocazia sa va intalniti si in realitate dupa ani de prietenie virtuala, sa faceti fotografii, sa discutati, sa petreceti timp frumos impreuna cu cei mici. Daca vrei sa ne intalnim, semneaza
parinti.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=38713"> in acest topic, eventual mentioneaza ziua si ora cand vei ajnge, ca sa stii cu ce mamici din comunitate te vei intalni acolo.
Anul acesta, revista mami lanseaza Targul pentru Parinti - Oraselul mami!
Intre 18 si 21 noiembrie 2010, organizam la Sala Dalles din Bucuresti prima editie a Oraselului mami, unde specialisti in domeniul parenting, plus experienta si cunostintele noastre, impreuna cu cele mai bune si noi produse in domeniu, va asteapta!


Partenerii nostri vor expune produse, promoveaza noutati in domeniile vizate, organizeaza degustari, demonstratii de produs si concursuri.

Programul organizat de mami in colaborare cu vizitatorii - copii, parinti, bunici - cuprinde si un cor de copii, workshopuri interactive cu multe cadouri surpriza, concursuri pentru pici, distractie si voie buna, toate la scena Oraselului mami.
"Intalnire live a comunitatii parinti.com in Oraselul mami" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1.66
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent