· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

"Intamplarea" mea

"Intamplarea" mea nu are nume si de fapt inca nici nu s-a intamplat.
Am gasit intamplator aceasta pagina de internet si de atunci o activez din cand in cand pentru a ma bucura impreuna cu parintii si copiii de aici.
Mi-am amintit cu nostalgie de copilarie redescoperind cantecele si poeziile ascunse inca undeva adanc in amintireile mele, m-am jucat si eu prin labirinturile, numerele si culorile din activitatile pentru copii, iar astazi...
Astazi am citit cateva din intamplarile prin care au trecut parintii de aici pentru a ajunge la micutele minuni care se intampla in secolul acesta parca tot mai greu si tot mai rar.
Nu am putut sa citesc decat cateva intamplari si a trebuit sa renunt... oricum nu as mai fi putut sa vad scrisul fiindca ochii imi erau plini de lacrimi.
Lacrimi de bucurie pentru atatea visuri si sperante implinite, dar si lacrimi de durere pentru mica mea minune care nu stiu daca se va implini vreodata.
Singurul vis pe care l-am avut dintotdeauna este un copil, un sufletel micut si dragalas care sa imi umple sufletul de lumina si iubire. Cand eram micuta imi doream 100 de copii (si culmea e ca in visele mele toate 100 erau fetite si aratau exact ca si mine la 3 ani :)). Acum mi-ar ajunge si un singur bebelus indiferent daca ar fi fetita sau baietel. Important ar fi sa fie sanatoasa/sanatos si sa fie!
Nu pot sa imi explic de cand si nici de ce, stiu doar ca simt din tot sufletul ca imi doresc un copil. Si daca stau si ma gandesc, nici nu cer prea mult. Sau?
Si asa se face, ca oridecateori vad, aud, citesc... despre bebelusi sau parinti fericiti, incep sa plang dupa minunea mea care inca nu e pe aceasta lume. :)
Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si sa va bucurati din tot sufletul de minunile voastre.
Iar cei pentru care minunea inca nu s-a implinit... nu renuntati sa credeti in minuni! Doar le vedem la tot pasul, trebuie doar sa ne deschidem ochii si sufletele pentru a le putea vedea.

Anonim
publicat la 25.06.2006 (3803 citiri)