· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Intepaturile de tantari: Leacuri naturale si eficiente impotriva lor

Îţi place să-ţi petreci timpul pe perioada verii cât mai mult afară din casă? Evident că nu eşti singurul. Însă, în această perioadă a anului, ţânţarii mişună prin aer şi noi avem de suferit de pe urma înţepăturilor acestor insecte. Mai mult, înţepăturile de ţânţari pot fi periculoase, deoarece aceştia pot transmite diferite boli. RomaniaTV.

net vă prezintă leacuri naturale şi eficiente împotriva înţepăturilor de ţântari.

Ce trebuie să faci atunci când te ÎNŢEAPĂ O ALBINĂ. Iată care sunt PRIMII PAŞI, aici

Ţânţarul injectează o substanţă în piele care cauzează inflamaţia. Aceasta este roşie, umflată şi prezintă o sensibilitate. Reacţia naturală a organismului după înţepătură este de a elibera histamină, un compus care semnalează o reacţie alergică şi care provoacă mâncărimi, a spus dermatologul Neal B. Schultz, pentru huffingtonpost.com.

Cum arată căpuşele şi cum te fereşti de ele, aici

Primul lucru pe care ai tendinţa să-l faci atunci când te înţeapă un ţânţar este să te scarpini. Medicul Schultz atrage atenţia asupra faptului că atunci când ne scărpinăm putem provoca o serie de probleme, cum ar fi ruperea pielii, expunerea muşcăturii la un risc mare de infecţie, iar zgârieturile creează o inflamaţie şi o durere şi mai mare.

Descoperă şi Soluţii alternaive pentru a scăpa de INSECTE. Iată plantele care alungă ţânţarii, RomaniaTV.net

Iată câteva metode care te ajută să scapi de senzaţia de mâncărime:
1. Aplicarea de comprese reci. Gheaţa amorţeşte nervii, care conduc la senzaţia de mâncărime. Dacă încerci în schimb să pui o compresie caldă, poate avea acelaşi efect asupra nervilor, însă de îndată ce o vei înlătura, mâncărimea se va agrava.

Mai multe metode pentru a scăpa de senzaţia de mâncărime ale înţepăturilor de ţântari pe RomaniaTV.net .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent