· articole
· intamplari

Interviu Rita MuresanCreatoarea de moda Rita Muresan ne-a oferit un interviu despre implicarea dansei in campaniile Pampers.

1. Te-ai alăturat celei de-a treia editie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin” dedicată luptei împotriva tetanosului neonatal. Ce poti sa ne povestesti despre aceasta campanie?
Aceasta campanie urmareste sa ofere o sansa la viata atat copiilor, cat si mamicilor lor.

Cu un gest atat de simplu ( 1 pachet pampers = 1 vaccin ) si TU poti face diferenta.
2. Care este propriu-zis rolul tău şi în ce fel crezi că va influenţa ajutorul pe care-l dai?

In primul rand sunt mama si de aceea m-am alaturat acestei campanii. Rolul meu as vrea sa fie acela de a convinge cat mai multe mamici sa se alature acestei campanii. Asta nu inseamna ca taticii, bunicii, fratii sau surorile nu au un rol important in aceasta campanie. Sper ca implicarea mea va fi benefica.

3. Campania „1 pachet = 1 vaccin” are si o cauza locala. Ce parere ai despre aceasta imbinare?
Părinţii din România au susţinut maternităţile din oraşul lor, intrând pe pagina de Facebook „Lumea Mămicilor”, participând la mozaicul Pampers® şi votând oraşul preferat. În acest fel, prima donaţie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers către spitalele Cantacuzino, Filantropia şi Pantelimon din Bucureşti si la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” şi la Spitalul Clinic Judeţean Nr. 1. Din Timisoara. Următoarele două donaţii vor ajunge în Brasov si Iasi in saptamanile ce urmeaza.

4. Fetele tale sunt deja domnisoare in toata regula. În ce fel se transforma relatia mama- copil la aceasta varsta?


Imi place sa cred ca am o relatie de prietenie cu fetele mele. Sunt norocoasa pentru ca am fost binecuvantata cu doi copii deosebiti.

5. Exista un anume moment in viata ta de mama o perioada care ti-a ramas atat de bine intiparita in minte incat ai putea sa il desenezi?
Nasterea fetitelor mele.

6. Care crezi ca este „unealta” fara de care o mama nu poate supravietuii? (poate fi ceva material sau spiritual)
Iubirea si rabdarea.

7. Este inceput de an. Care este topul celor 3 lucruri pe care ti le-ai propus pentru 2011?

1. Deschiderea unei scoli de dezvoltarea personala pentru copii, adolescenti si tineri. ( unde vor invata modelling, design, makeup, nutritie, etc ) ;
2. Organizarea celei de a doua editii a „Miss Teenager Romania 2011” ;
3. Sa merg la concertele Roxette si Bon Jovi.
.

"Interviu Rita Muresan" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
14.03.11 14:51: danyiri
Buna ziua dn Rita Muresan vreau sa va multumesc din suflet pentru cadourile trimise copilasiilor mei acum doi ani in urma pentru ca nu am avut ocazia aceasta personal.Aveti niste fetite foarte scumpe si va doresc din toata inima sanatate multa .Am si eu o fetita de o seama cu fetita cea mica a d voastra si nu stiu daca va mai amintiti ca ci am vorbit la o emisiune pe kanal D si v am rugat atunci daca ma puteti ajuta sau intervenii pentru a ajunge cu fetita la un medic neurolog deoarece fetita are diagnostic Encefalopatie infantila si doream sa i facem un RMN .Pana la urma am reusit dar cu multa greutate .Acum fetita mea este un pic mai bine in urma unei operatii care a avut loc anul trecut intr o clinica particulara din Chisinau .Mi ati promis pe atunci ca ma veti ajuta dar nu am avutr cum sa mai tin legatura cu d voastra.Daca dati peste acest comentariu al nostru sa stiti ca noi va apreciem foarte mult pentru gestul facut de d voastra atunci.Daca doriti sa ne mai ajutati va rugam din suflet sa nu ne evitati pentru ca acum avem nevoie foarte mult de un sprijin financiar pentru a ajunge din nou la operatiea programata pe 10mai 2011.Nr meu de tel este 0762305417 dn Irimia Daniela
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent