· articole
· intamplari

Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu
jpg?width=380&height=112"/>
Meseria de parinte devine o provocare de alte dimensiuni atunci cand copilul ajunge la adolescenta.

Pentru ca „vrea”, „crede” si de cele mai multe ori si „poate” sa faca lucrurile diferit de cum vrei sau crezi tu ca ar trebui sa se intample.

Este aproape o regula ca in comunicarea parinti – copii sa apara, mai ales in adolescenta, neintelegeri datorate diferentelor dintre generatii. Ce anume facem cand aceste diferente apar? Le tratam ca pe o provocare sau le acceptam ca pe o bariera? De atitudinea pe care o adoptam poate depinde intreaga relatie pe care o dezvoltam cu adolescentul!

Ce inseamna sa acceptam provocarea? Sa ne adaptam, sa incercam sa intelegem, sa testam la randul nostru, sa descoperim. Pe scurt, sa recuperam spiritul adolescentei si sa ne punem in locul copiilor nostri.

Despre toate acestea vorbim joi, 3 mai, ora 18.30, la prima intalnire Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu, desfasurata pe tema Diferenta dintre generatii - bariera sau provocare.

Daca vrei sa participi la seminarul sustinut de doamna psiholog Aurora Liiceanu, inscrie-te in concursul desfasurat online pe www.femeia.ro si poti castiga o invitatie la eveniment.

Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu este o initiativa dezvoltata in cadrul programului educational Viata mea: un „joc” serios. Programul are ca obiectiv imbunatatirea comunicarii parinte-copil si dezvoltarea autonomiei personale a adolescentilor si pre-adolescentilor. Website-ul www.viatameaunjocserios.ro reprezinta componenta online a programului, un spatiu unde adolescentii, parintii si profesorii acestora pot gasi informatii si sfaturi utile pentru a dezvolta relatii deschise si constructive intre generatii.

Articol EXCLUSIV ONLINE.
"Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent