· articole
· intamplari

Invata de la specialisti cum sa cresti un copil sanatosAsociatia Secretul Evolutiei organizeaza cea de-a zecea editie a seminarului educativ “Ïnvata sa ai un copil sanatos!” dedicat atat parintilor cat si micutilor lor, cu ocazia Zilei Copilului.
Intalnirea ce ii are ca invitati pe medicul Dr. Pediatru Ana Culcer si psihologul Nina Mocanasu, se va desfasura la Palatul National al Copiilor din Bucuresti (sala mica), pe 2 iunie, incepand cu orele 11:00-13:00.

tinypic.com/2z4ak9v.jpg"/>
In timp ce parintii vor beneficia de sfaturi privind “Comportamentului alimentar al copiilor“ si vor sta de vorba cu cei doi specialisti despre capcanele unei nutritii deficitare, micutii se vor bucura de distractie intr-o zona de joaca special creata pentru ei. Ii asteapta numeroase jocuri, concursuri cu premii si numeroase surprize.

Primii ani de viata sunt deosebit de importanti pentru cresterea sanatoasa a copiilor si deprinderea unor obiceiuri alimentare corecte pentru intreg parcursul vietii. De aceea, cei doi specialisti vin in sprijinul parintilor si abordeaza o serie de subiecte inspirate de cele mai frecvente intrebari ale parintilor:
• Ce inseamna o alimentatie sanatoasa?
• Cum influenteaza adultii comportamentul alimentar al copiilor?
• Ce ascunde lipsa poftei de mancare?
• Cum identifici personalitatea alimentara a micutului?
• Care sunt efectele hranei bogata in glucide, grasimi si aditivi alimentari?

Totodata, parintii vor beneficia de recomandarile profesionistilor pentru a face fata unor situatii precum refuzul alimentelor, apetitul micutilor pentru joaca in timpul mesei, servirea mesei in fata televizorului si multe altele.

Intrarea este libera si se face pe baza unei confirmari prealabile printr-un mail la office at ingrijirireacopilului.ro care sa includa numele adultilor si varsta copiilor participanti, sau la numarul de telefon 0769.058.760.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa website-ul www.ingrijireacopilului.ro.

Despre Dr. Ana Culcer
Este medic primar pediatru-neonatolog si sef al sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti. Dupa peste 40 de ani de experienta in domeniul pediatriei si nenumarate cursuri de specialitate in SUA si Europa si colaborari cu Unicef, Dr. Ana Culcer vine in ajutorul tinerilor parinti prin intermediul Asociatiei Secretul Evolutiei, in cadrul careia activeaza ca Vicepresedinte.

Despre Asociatia Secretul Evolutiei
Are ca misiune educarea parintilor privind alimentatia si cresterea sanatoasa a copiilor, dar si prevenirea bolilor printr-o alimentatie naturala, vaccinare si sport.
"Invata de la specialisti cum sa cresti un copil sanatos " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent