· articole
· intamplari

Invata sa ai un copil sanatosAsociatia Secretul Evolutiei deschide seria de conferinte a anului 2010 cu evenimentul “Invata sa ai un copil sanatos”de la Palatul Copiilor, Sala Mica, 21 februarie, ora 10.30.

Temele abordate in cadrul evenimentului se vor referi la dezvoltarea armonioasa a copilului, probleme ale sistemului osos, importanta sportului in dezvoltarea copilului si vor fi sustinute de dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti la Spitalul Universitar Bucuresti, Georgeta Sultana, presedintele clubului Micii Campioni, psihologi etc.Prin intermediul acestor intalniri, parintii sau viitori parinti vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti, sa puna intrebari legate de cresterea si dezvoltarea armonioasa a micutilor nostri.

Evenimentul va reuni personalitati din lumea medicala, institutii si companii care ofera produse si servicii adresate copiilor si parintilor.Programul va fi interesant, viu, interactiv, cu informatii benefice ce vor face ziua de neuitat.Vor fi prezenti jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.

Avand convingerea ca sunteti interesati sa fiti alaturi de noi in aceasta nobila actiune, va asteptam, duminica, 21 februarie, la Palatul Copiilor.
Biletele se pot procura de pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro sau la telefon: 0788 51 37 59 si 0788 20 14 23. Pretul unui bilet este de 30 RON iar daca se comanda doua bilete pretul celui de-al doilea este de 15 RON.

"Invata sa ai un copil sanatos" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre educatie:
Ce ar trebui sa stie fiica ta inainte de aparitia ciclului menstrual

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.6
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent