· articole
· intamplari

Invata sa ai un copil sanatos!Eşti părinte şi vrei să ai un copil sănătos, doar că nu întotdeauna ştii ce ai de făcut pentru asta. Ei bine, poţi învăţa! Şi nu de la oricine, ci de la specialişti cu experienţă.
Aveai planuri pentru sâmbătă, 13 aprilie? O ieşire la iarbă verde? Întâlniri cu prietenii? Amână-le! Copilul tău are mai multă nevoie ca tu să fii un părinte informat. Este spre binele lui!
Vino sâmbătă, 13 aprilie, între orele 11 şi 13, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti la evenimentul organizat de BestKids şi Îngrijirea Copilului, intitulat „Învaţă să ai un copil sănătos!”.
În cadrul acestei întâlniri vor fi dezbătute două teme de interes - „Sexualitatea în sarcină şi după sarcină” şi „Depresia post-partum” - şi vor putea fi adresate întrebări specialiştilor prezenţi cu privire la concepţia şi creşterea sănătoasă a copilului.

La eveniment vor participa dr. Ana Culcer (pediatru), dr. Radu Horhoianu (ginecolog şi sexolog) şi Mariana Rădulescu (psiholog).

Intrarea este gratuită, dar se face doar pe bază de confirmare la adresa email [email protected] sau la numerele de telefon 0769.058.760, 0728.985.797.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent