· articole
· intamplari

Invata sa ai un copil sanatos -Targu JiuSambata 10 aprilie 2010, ora 10.30, orasul Targu Jiu va gazdui la sala Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, conferinta “Invata sa ai un copil sanatos”.
Evenimentul este organizat si sustinut de Asociatia Secretul Evolutiei, organizatie non guvernamentala, dedicata proiectelor educationale de promovare a sanatatii si ingrijirii corecte a copilului.
Dr.

Ana Culcer, sef sectie nou nascuti Spitalul Universitar Bucuresti, va sustine tema principala a conferintei – Igiena si alimentatia copiilor.

Prin intermediul acestor intalniri, parintii sau viitorii parinti vor avea posibilitatea sa interactioneze cu specialisti, medici, nutritionisti, sa puna intrebari cu referire la tema abordata - alimentatia corecta si benefica in dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Evenimentul va reuni personalitati din lumea medicala, institutii si companii care ofera produse si servicii adresate copiilor si parintilor, jurnalisti din presa scrisa, radio si televiziune.

Costul biletului este 15 lei si poate fi procurat la sediul librariei din strada str. Geneva, nr.9 (vis-a vis de Facultatea de Inginerie Constantin Brancusi) sau la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, inainte de eveniment.

Detalii si informatii suplimentare puteti primi la tel. 0788 201 423, sau vizitand site-ul www.ingrijireacopilului.ro.

"Invata sa ai un copil sanatos -Targu Jiu " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent