· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Invitaţie pentru copii: “Hai la teatru cu Titan!”Copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani vor participa începând de astăzi, până în luna decembrie, la programul iniţiat de compania Titan S.A., “Hai la teatru cu Titan!”

Spectacolele vor fi susţinute săptămânal şi urmăresc să-i ajute pe cei mici să înveţe singuri din ce alimente sănătoase îşi pot lua forţa de care au nevoie la joacă. Actori profesionişti vor spune povestea Turtiţei fermecate şi vor antrena participanţii în jocul delicios şi interactiv al comunicării prin cultură, socializare, joc, dans şi muzică.Compania Titan S.A. - membră a grupului austriac LLI Euromills a iniţiat programul “Hai la teatru cu Titan!” pentru copiii de grădiniţă şi şcoala primară. Povestea “Turtiţei fermecate” va contribui la interacţiunea copiilor de mai multe vârste, care vor avea ocazia să găsească soluţii în timp real problemelor din pieasa de teatru.
Marcă Titan S.A., Cerealele Fortza sunt deopotrivă pe gustul copiilor şi al părinţilor, fiind gustoase şi hrănitoare şi îmbinând în cel mai delicios mod vitaminele şi mineralele de care orice copil în creştere are nevoie.
“Prin acest demers, ne dorim ca cei mici să înveţe prin dans, muzică, joc şi socializare, care sunt sursele importante de vitamine, proteine şi minerale”, completează Violeta Niculae, Director de Marketing Titan S.A.

Într-un decor rustic, copiii îşi vor primi Fortza de la Titan, pentru că activitatea lor intens fizică de la această vârstă trebuie susţinută alimentar într-un mod corect. Părinţii vor fi încântaţi că cei mici descoperă ce este sănătos pentru ei şi că îşi vor solicita singuri delicioasa porţie de sănătate.

Aproximativ 2500 de copii vor fi implicaţi în programul “Hai la teatru cu Titan!”. Educatorii, învăţătorii şi profesorii interesaţi, pot solicita implicarea în acest program a şcolii sau a grădiniţei pe care o reprezintă, prin contactarea TITAN S.A.

"Stiri: Stiri: Invitaţie pentru copii: “Hai la teatru cu Titan!”" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent