· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Iti mai amintesti cum aratau cartile de povesti ale copilariei tale?

Ritmul alert în care trăim zi de zi, aproape că nu ne mai dă răgaz să ne gândim decât la momentul prezent şi la cel care urmează să vină. Foarte rar ne mai facem timp să ne uitam înapoi spre trecut.
net/iti-mai-amintesti-cum-aratau-cartile-de-povesti-ale-copilariei-tale-rasfoieste-le-aici_77195.html"> RTV.NET vă propune să deschideţi, preţ de câteva minute, cutia cu nostalgii şi să răsfoiţi câteva file din perioada copilărie.

Îţi mai aminteşti? Cum arătau RECHIZITELE ŞCOLARE în anii '80, '90 RTV.NET a făcut o selecţie a celor mai comune rechizite şcolare.

Cărui adult, copleşit de griji şi responsabilitaţi, nu i s-a întâmplat să ofteze după anii copilăriei, când principalele griji erau joaca şi şcoala.

CITEŞTE ŞI: Cum arătau MANUALELE ŞCOLARE în anii '80, '90 FOTO

Câţi dintre voi au frunzărit ultima oară cărţile de povesti pe care le citeam când eram copii? Cărţile cu coperte din carton, cu hârtie îngălbenită şi aspră, cu personaje desenate rudimentar şi în culori şterse, dar care ne atrageau pe nesimţite în basmele cu Feţi-Frumoşi şi zâne, în poveştile lui Creangă sau în lumile fantastice ale lui Jules Verne.

Pentru cei care sunt curioşi să caute în biblioteca virtuală, RTV.NET a făcut o selecţie a celor mai cunoscute cărţi de poveşti adunate de pe internet. Vezi GALERIA FOTO.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent