· articole
· intamplari

Jocuri haioase pentru cei miciE usor sa-i faci pe cei mici sa rada, in orice moment al zilei, fie ca sunt la joaca sau se pregatesc de culcare.
Rasul este benefic copiilor si din fericire acestia gasesc un motiv de amuzament pretutindeni. Iata si cateva jocuri pe care le poti incerca pentru a-i readuce buna dispozitie piticului cand alte metode nu functioneaza:

Telefonul fara fir
Un joc clasic, care starneste hohote in randul copiilor, dar si al adultilor daca vor participa. Toti jucatorii trebuie sa se aseze in cerc, iar una dintre persoane trebuie sa-i spuna celei de langa ea o fraza la ureche si tot asa pana se inchide cercul.

Ultimul din cerc trebuie sa spuna cu voce tare ceea ce a inteles, cel mai probabil o fraza departe de cea spusa initial.

Balonul buclucas
Cei mici adora sa se joace cu baloanele in orice fel. Pentru jocul urmator, este nevoie de cel putin doi copii. Spune-le sa se aseze unul cu spatele la celalalt, iar intre ei pune un balon umflat. Regula jocului este sa sparga in acest fel cat mai multe baloane. Poti sa alternezi spunandu-le sa faca o intrecere si sa nu scape balonul dintre ei. Oricare dintre variante ii va amuza pe micuti.

Mima dubla
Jocul se poate aplica doar unui grup mai mare de copii (6-8 copii). Dincolo de regulile general valabile ale jocului de mima, trece pe cate o foaie de hartie cuvinte pe care copiii le pot mima, dar pune-le in dublu exemplar. Copiii trebuie sa inceapa sa mimeze in acelasi timp si sa-si descopere partenerul cu acelasi cuvant de imitat. Hohotele de ras nu se vor lasa mult asteptate.

Ha-ha
Cei mici trebuie sa stea intinsi pe jos in cerc, fiecare cu capul pe stomacul celui de langa el. Regula este ca nimeni nu are voie sa rada. Primul dintre copii va spune Ha, al doilea va spune Ha ha si asa mai departe. Cei care vor incepe sa chicoteasca sunt descalificati si va castiga cel care se abtine cel mai mult sa rada.

Articol EXCLUSIV ONLINE, mami.ro
Text: Alexandra Badita
Sursa: Ehow.com
.

"Jocuri haioase pentru cei mici" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Magazin de jucarii
Articolul cel mai citit despre joaca:
Activitati pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent