· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Jocurile copilariei prind viata in luna iunie

Bucuresti-ul torid din ultimele zile anunta cu surle si trambite sosirea caniculei, iar copiii sunt cei mai dornici sa mergeti impreuna intr-o binemeritata vacanta de vara. Insa cum pana atunci mai e destul, iar zilele tale de concediu sunt atent numarate ai ocazia sa planifici totul in timp ce odrasla ta participa la activitatile pregatite special pentru luna copiilor.

La Bucuresti Mall vei avea sansa sa participi la concursuri si o multime de activitati dedicate copiilor, unde cantecele si super-eroii vor fi la mare cautare.

Dam startul voiosiei din 28 mai, iar sambata, 1 iunie cei mici sunt asteptati incepand cu ora 14:00 la workshopuri de creatie, muzica, dansuri si jocuri distractive ce vor face deliciul tuturor.

Pe tot parcursul zilei vor fi realizate costume nastrusnice, iar cei mai creativi dintre cei mici vor fi premiati pe masura. Mai multe detalii pe www.bucurestimall.com.ro .

Un alt centru comercial care a pregatit surprize pentru luna copiilor este Plaza Romania, unde pe 1 si 2 iunie cei mici si cei mari sunt invitati sa redescopere jocurile copilariei, sa se bucure de numeroase surprize si de un atelier de gatit dedicat celor mici, renumitul Pap TOT. Detalii pe www.plazaromania.ro .

Hai cu totii la joaca!.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent