· articole
· intamplari

Toate varstele: Toate varstele: Jucariile pe care copilul tau le iubeste

Incepand din primii ani de viata, copiii invata notiuni precum culorile, formele si texturile cu ajutorul obiectelor cu care se joaca. Rolul jocului in viata copiilor este foarte important, iar fara acesta cei mici nu ar putea beneficia de o dezvoltare completa.

In alegerea jucariei potrivite pentru copilul lor majoritatea parintilor se ghideaza numai dupa aspectele estetice: o jucarie frumoasa care il face pe cel mic sa rada este jucaria ideala. Cu toate acestea, este foarte indicat sa ai in vedere si beneficiile educationale pe care o jucarie inteligenta le poate aduce micutului sau micutei tale.In cautarea unor jucarii care raspund perfect nevoii de dezvoltare a inteligentei celui mic, investeste in obiecte frumoase dar in acelasi timp utile, menita sa dezvolte aptitudinile copilului tau. Jucariile inteligente sunt disponibile mai ales in zilele noastre, intr-o gama extrem de larga, ce este potrivita pentru toate varstele si toate preferintele.

Dintre jucariile inteligente disponibile pe piata, te poti orienta catre jocurile de puzzle, jocurile interactive cu mai multi competitor precum Monopoly sau Scrabble, jocurile lego sau diferite jucarii dotate cu multifunctionalitati care vor determina micutul sa interactioneze cu acesta, punandu-si la contributie logica si creativitatea.

Magazinul 7cutiicujucarii.ro te intampina cu o varietate de jucarii pentru micuti, acestea fiind diferite in functie de varsta copilului caruia i se adreseaza- astfel ca tu sa te poti orienta pentru grupe de varsta de la nou-nascuti, pana la bebelusi de 2 ani, pentru grupele de prescolari, 2-4 ani si 4-6 ani, sau pentru copilasi mai mari, cu varste cuprinse intre sase si opt ani, dar gasesti si produse pentru copii cu varsta de peste 8 ani.

De asemenea te poti ghida si dupa scopul jucariilor si anume jucarii creative, jucarii sub forma de personaje, jucarii de exterior, papusi, jucarii pentru bebelusi, jucarii inteligente sau jucarii educative.

Pentru detalii complete, acceseaza site-ul celor de la 7cutiicujucarii.ro
Powered by Seomonitor.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Magazin de jucarii
Articolul cel mai citit despre joaca:
Activitati pentru copii

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent