· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: La Festivalul Jocurilor, cei mici fac ce stiu mai bine: se distreaza

Autor: Onush
data publicarii: 05.06.08
Dupa 1 iunie, inca ii mai poti rasfata pe copii, la Festivalul Jocurilor, cu dulciuri si cele mai indragite si trendy jucarii: papusile Bratz, Transformers sau fotbal de masa. In perioada 6-9 iunie distractia ajunge in Auchan Titan la Bucuresti, iar pe 11-14 iunie la Auchan Targu Mures.

In zona restaurantelor din fiecare centru comercial Auchan, va exista un spatiu special amenajat, care va gazdui cei mai importanti producatori si importatori de jocuri si jucarii din tara.

Festivalul Jocurilor nu este doar o expozitie, ci un adevarat spatiu de joaca care pune la dispozitie jocurile si jucariile cele mai trendy si mai indragite: papusile Bratz, Transformers, Giggly Wiggly, Looping Louise, Laptop Karaoke, trotinete si tractorase, fotbal de masa, casuta cu nisip.Pe langa toate aceste jocuri, cei mici vor primi si cadouri constand in diverse jocuri sau pachete cu dulciuri, potrivit unui comunicat de presa. In plus, distractia va fi asigurata de clovni si de programe educative dar, in aceeasi masura, haioase, propuse de Profesorul Trasnit Habarnam.Sursa: Hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: La Festivalul Jocurilor, cei mici fac ce stiu mai bine: se distreaza" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent