· articole
· intamplari

La Multi Ani, copii! - 2003Odata cu aniversarea primului an de existenta al parinti.com, in majoritatea asezarilor de pe glob, se serbeaza ziua de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului.

Cateva exemple:

La Teatrul Ion Creanga din Bucuresti se organizeaza incepand cu ora 10, in foaierul teatrului, expozitia Noi si universul copilariei.
Douazeci de copii talentati, cu vârste cuprinse între 5 si 15 ani, de la Casa Artelor din sectorul 1 al Capitalei, vor expune lucrari proprii, create în aceasta primavara.


Muzeul Satului: - Expozitie / concurs de pictura de ziua copilului

Scriitorul si povestitorul Adrian Munteanu va prezenta doua spectacole de recital de basme pentru copiii romani din Lower Mainland (intre 7 si 77 ani, cum zice autorul).

La Pitesti, Studioul de Televiziune Terra Sat le face si in acest an o surpriza copiilor pitesteni. Maine incepand cu ora 11 toti copiii sunt asteptati la Casa de Cultura a Sindicatelor la un spectacol de exceptie care va fi transmis in direct de postul de televiziune.

La Cluj, de la ora 13 in Piata Avram Iancu, toti copiii Clujului sunt asteptati in Piata Avram Iancu, pentru a-I intalni pe artistii Teatrului Masca, aflat pentru prima data in acest oras. Timp de cinci ore, pe o scena amenaja in fata Teatrului National, cei 30 de artisti ai Teatrului Masca vor sustine reprezentatii de circ, de teatru de papusi si scurte spectacole de teatru.
Cu incepere de la ora 10, in Parcul Central, copiii sunt invitati pe o Arca a lui Noe. Organizatorii le propun copiilor, pentru o zi, sa faca parte dintr-o lume in care animalele le vor fi tovarasi. Va avea loc si un concert Cassa Loco

La Timisoara, pentru 1 iunie, ora 11, actorii păpuşari de la Teatrul "Csiky Gergely" au pregătit premiera spectacolului "Poveste, Poveste, Vis!", ce va fi prezentat în Sala Studio.
Teatrul "Merlin" va prezenta spectacolele "Hocus-pocus-preparatus" la ora 9 (C.C.F.), ora 12 (Parcul Copiilor), "Gulliver în Ţara Păpuşilor" ora 11,15 (sediul Alcatel - spectacol în limba franceză).

La Braila, Scoala de arte "Vespasian Lungu" va prezenta "Minunea Vietii" - spectacol muzical coregrafic - Esplanada Dunarii.

La Valcea, personaje de poveste vor invada parcul Zăvoi, pentru a le reaminti copiilor vâlceni minunatele poveşti care le încântă şi ne-au încântat cândva şi nouă, celor mari, copilăria.

Distractie placuta!

.

"La Multi Ani, copii! - 2003" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.62
voturi 8


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent