· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: La ce pericole sunt expusi copiii care se uita prea mult la televizor

Doctorii britanici au emis o avertizare in privinta riscului la care copiii sunt expusi din cauza parintilor care ii lasa sa petreaca prea mult timp stand jos, fie uitandu-se la televizor, fie jucandu-se la calculator sau navigand pe internet.
Doctorii avertizeaza si in privinta riscului de obezitate, afectiuni cardiace si diabet la care generatii de tineri se expun din cauza vietii sedentare, scrie
html">RTV.NET.

Chiar si copiii care fac exercitii fizice in mod regulat sunt in pericol, pentru ca tot au perioade lungi de inactivitate care duc la obezitate.
Drept urmare, expertii ii sfatuiesc pe parinti sa limiteze perioadele din fata televizoarelor sau calculatoarelor ale copiilor la doua ore pe zi.

Un studiu din 2011 al Fundatiei Mondiale pentru Cercetarea Cancerului arata insa ca, in medie, copiii din Marea Britanie depasesc deja aceasta limita, uitandu-se la televizor mai mult de doua ore si jumatate pe zi si folosind internetul pentru o ora si 50 de minute pe zi.
Desi copiii fac exercitii fizice, explica Dr Rachel Thompson, seful departamentului de stiinta al Fundatiei, ei pot dezvolta obiceiuri periculoase daca li se permite sa fie inactivi timp de mai multe ore pe zi.

Afla care este legatura dintre sedentarism si cancer pe RTV.NET. .
"Stiri: Stiri: La ce pericole sunt expusi copiii care se uita prea mult la televizor" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent