· articole
· intamplari

La ce te ajută un credit rapid? La orice!
Când afli că ești însărcinată trăiesti un amalgam de stări.

Fericire, spaimă, speranță, râsete, plânsete, teamă, uimire, poveste, magie.

Cel puțin, toate astea m-au încercat pe mine. Toate cumulate cu multe lacrimi de fericire.

Ne doream mult un copil. Eu fiind o persoană foarte precaută, m-am pregătit cu multă grijă pentru acest moment. Am fost la medic iar acesta m-a sfătuit ce analize trebuie să fac în urma controlului făcut de el. După ce am aflat rezultatele lor, am mers fuguța înapoi la el.

Mi-a recomandat să iau acid folic, niște fier, o vacanță și cât mai puțin stres. Cea mai grea “misiune” mi s-a părut aia cu stresul. Se poate așa ceva? Lucrez cu oamenii iar ei sunt diferiți. Unii sunt calmi, alții nu. Unii sunt răbdători, alții vor ACUM. Unii îmi dau o stare de bine, alții îmi mănâncă, pur și simplu, energia! Dar na, asta e meseria pe care mi-am ales-o. E o treabă asumată. Am incercat să fiu calmă să nu mă mai las afectată.

Și chiar mi-a ieșit!
Minunea trebuia să apară pe lume la începutul toamnei. Bineînțeles că mi se părea că timpul trece foarte greu. Așa că, îmi căutam diferite activități. Am început să citesc, să mă documentez. În tot acest timp am sesizat că sunt foarte multe discuții în contradictoriu despre nașterea naturală vs cezariană. Argumente peste argumente în favoarea fiecăreia. Și contraargumente, bineînțeles. Eu, sinceră să fiu, îmi doream o naștere naturală însă experiențele celorlalte mămici mă speriau teribil. Ore interminabile de travaliu, dureri greu de suportat, pe alocuri indiferența moașelor. Toate astea mă îngrozeau. Și mai era o problemă: alăptatul. Se plângeau o groază de mămici că în maternitate nimeni nu le-a învățat cum să alăpteze copilul, care este poziția corectă. Mai pe scurt, dacă nu aveai experiență, trebuia s-o capeți singură. Nu era nimeni dispus să te ajute. Bineînțeles că nu era o regulă generală și nu se întampla acest lucru la toate maternitățile. Însă, o reputație bună în acest sens o aveau cele private. Acum na, vorba soțului meu, cine ne dă bani pentru o naștere la o maternitate privată? Costurile se ridicau mult peste posibilitățile noastre financiare. Așa că nici nu visam la așa ceva. Trebuia să găsesc o soluție să-mi pot duce planul la final cu succes. Adică ăla de-a naște natural și de-a fi capabilă să alăptez.

Așa că, mi-am concentrat toată atenția pe aceste două aspecte. Nu mare mi-a fost mirarea să văd că se organizează niște cursuri pentru asta. Și aici mă refer la cursurile Lamaze și sfaturi pentru o alăptare fără probleme. I-am povestit și soțului meu despre asta iar reacția lui a fost: “Vezi să fie ceva și pentru viitorii tătici pentru că vreau și eu să fiu informat și de ajutor ție în cazul în care ai nevoie”! Am uitat să vă spun că am un soț minunat!
Și am început să caut. Oferte erau multe însă diferite ca preț. Abonamente sau ședințe individuale.

Încercam să găsesc ceva ieftin și bun pentru că bugetul ne era limitat. Cam toți banii erau puși deoparte pentru pătuț, căruț, cădiță și muuuuulte alte lucruri utile nouă sau nou născutului. Așa că acest curs de Lamaze și alăptare era, cumva, trecut la cheltuieli opționale dar importante.

Am găsit ceva destul de avantajos. Ultimile două locuri așa că prețul era redus. Și încă ceva, tăticii cică participă gratuit la aceste cursuri. Mi se pare o idee genială. Așa că, prețul unui abonament pentru amândoi era 590 de lei. Cuprindea 8 ședințe de Lamaze și 2 de alăptare. “Mi-nu-nat”, mi-am zis! O ofertă mai bună nici că găseam.

Cum nu aveam 600 de lei de “investit” în aceste cursuri am hotărât amândoi că trebuie să ne împrumutăm. Exclus de la rude sau prieteni. Lor trebuie să le dai explicații pentru ce ai nevoie de bani și mi se pare o chestie prea intimă ca s-o împărtășim cu alții. Banca? Cine are timp să stea pe la ghișee? Soțul meu are un program, vai de capul lui. Eu? Unde să merg cu ditamai burta să stau să duc acte? Ne trebuia o soluție rapidă, mai ales că nu era vorba de o sumă atât de mare. Vorbind cu sora mea la telefon, i-am spus că avem nevoie de niște bani și să vedem de unde facem rost. Atunci ea ne-a recomandat să luăm un credit rapid. Și dă-i și caută pe internet ce presupune un credit rapid. Care sunt termenii și condițiile.

Recunosc că suntem novici în acest domeniu. Nu avem împrumuturi pe la bănci. Doar pe la prieteni am avut câteva în trecut dar ne-au afectat grav relația de prietenie. Ba nu ne-am încadrat în termenul de rambursare, ba s-au răzgândit ei și i-au vrut mai rapid. Iar noi nu i-am avut atunci. Da, par încurcate lucrurile astea dar pe noi asta ne-a facut să renunțăm la a mai cere bani prietenilor. Dacă vrei să strici iremediabil o relație frumoasă de prietenie, pune banii la mijloc. Sigur reușești să strici ceva ce ai construit, poate, ani de zile. Și, căutând noi, așa, pe Google “credit rapid” ne apar o groază de informații pe monitor. Oferte care mai de care.

Dobândă mică, obținere rapidă, online, simplu, avantajos! Na, strategii de marketing, ne-am spus noi în sinea noastră. Dar hai să studiem atent oferta. Ce ne trebuie nouă? Un credit rapid. Cam cât de rapid? Pai, foarte rapid. Adică îl cerem azi, și-l primim până diseară. Așa că am căutat foarte atent să găsim exact ce ne trebuie. Și am găsit. Credit Până la Salariu. Îl obținem în 2 ore din momentul completării cererii. Am fost destul de sceptici când am vazut “promisiunea” asta. Cine n-ar fi? Părea destul de ireal. La acest credit rapid puteam lua orice sumă cuprinsă între 100 si 2000 de lei. Împrumutul îl putem restitui pe o perioadă de maxim 35 de zile. Adică, în astea 35 de zile eu pot restitui oricând creditul rapid. Ăsta mi se pare un mare avantaj. E clar că aici avem de-a face cu un împrumut flexibil. Tu alegi suma pe care vrei s-o împrumuți dar și perioada în care o poți rambursa. Încă un lucru care ne-a plăcut mult la acest împrumut? 100%!
Totul se desfășoară de pe calculator, tabletă sau telefon mobil. Condiția principală era să am internet. Evident că aveam. Cine nu are? Mai bine zis, era un credit online! Îl puteam solicita de oriunde. Puteam fi acasă, la serviciu sau…la munte. Eh, aici putem spune ca este un credit extrem de comod. Faptul că nu trebuie să te deplasezi nicăieri pentru a duce teancul de acte și a sta pe la cozile de la ghișee să-ți ridici banii pe care i-ai cerut împrumut, îi aduce un mare mare plus acestui credit online. Iar faptul că este fără giranți și fără garanții, demonstrează că este și un împrumut discret. Nu aduci giranți? Nu te știe nimeni că faci un împrumut. Iar asta înseamnă că nu află nimeni că tu nu ai bani. Deci, încă o bilă albă. Dar, pe lângă multele avantaje pe care le are acest credit online, are și niște condiții. Nu multe dar esențiale. Să am implinita varsta de 20 de ani.
Da, mi se pare o condiție rezonabilă. Cu siguranță la acea vârstă ai putea să ai deja un serviciu. O altă condiție era să ai un venit stabil de minimum 700 de lei pe care să-l încasezi pe card. Și, cea de-a 3-ea era să fii cetățean român. Puține condiții și ușor de îndeplinit. Ceea ce ne demonstrează că acest credit rapid este unul foarte accesibil. Așa că, soțul meu se încadra de minune.
Așa că, a completat cererea online, apoi a primit, tot online, contractul pentru a fi semnat.
Banii au intrat foarte repede în contul nostru bancar. Cam în 2 ore. Iar până seara plătisem și cursul la care ne-am înscris.

Dacă m-au ajutat acele cursuri la ceva? Bineînțeles! La cultura mea generală. Am născut prin cezariană pentru că am avut probleme urate cu tensiunea și s-a exclus, în ultima clipă, nașterea naturală! Da, știu, ironia sorții sau dovada clară că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Însă, cursurile pentru alăptare au fost o adevărată mană cerească pentru mine. M-au ajutat nespus de mult. Am pornit sigură pe mine la un drum greu cu foarte multe griji, iar asta a făcut ca legătura dintre mine și copilul meu să fie una cu adevărat specială.

Dacă o să mai iau vreodată un credit rapid? Cu siguranță, da!
Are condiții minime, avantaje multe iar faptul că este un împrumut online ne avantajează foarte mult. Și-n plus, o urgență financiară poate apărea oricând iar cu ajutorul unui credit rapid se poate rezolva extrem de repede și fără prea multe bătăi de cap.
Cum poate fi descris în 3 cuvinte acest credit? Rapid, online, simplu! Apelați cu încredere, consumați cu moderație! .

"La ce te ajută un credit rapid? La orice!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre 1, 2, multi:
Copilul singur la parinti

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent