· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Lansam in premiera in Romania - Onalat, lapte pretios de magarita

0-9/10550870_809737382396671_836847572394960594_n.jpg?oh=e96c0db4b50ea883078142f71deb3726&oe=55BBC77E"/>

Marigold Apothecary aduce pe piata din Romania, in premiera si in exclusivitate, Onalat-lapte pretios de magarita . Laptele de magarita este singurul lapte de origine animala bine tolerat de copiii cu alergie la proteina din lapte de vaca, pre***** si un remediu pentru numeroase alte afectiuni.

Alergia la proteina din lapte de vaca (PLV) este cea mai intalnita alergie la bebelusi, afectand in medie intre 3-7% dintre acestia. Recomandarea in acest caz este scoaterea din alimentatie a laptelui de vaca. Fiind similar cu laptele matern, laptele de magarita s-a dovedit a fi o alternativa ideala in nutritia bebelusilor afectati de aceasta alergie. In plus, datorita continutului mare de lactoza, are un gust foarte bun.

Intre 15%-30% dintre bebelusi se confrunta si cu dermatita atopica, afectiune cutanata foarte neplacuta, corelata cu alergia. Consumul laptelui de magarita ofera rezultate remarcabile in tratarea acestei afectiuni.
Studiile desfasurate de spitalele si universitatile de profil pediatric din Torino, au demonstrat ca peste 85% dintre copiii cu alergia la proteina din lapte de vaca si cu alergii incrucisate, tolereaza acest lapte.
Recent, medicii au re-descoperit acest lapte si afirma ca este cel mai apropiat fata de cel matern, ca gust, continut si proprietati benefice. Comparativ cu laptele de vaca, are o concentratie de 46 de ori mai mare de vitamina C, de 3 ori mai mult Omega 3, de 4 ori mai putina grasime si de 3 ori mai putina sare si o cantitate mare de vitamina E si Omega 6.

Produs natural hipoalergenic, laptele de magarita poate fi folosit in scop medical, in alimentatie, dar si in ingrijirea pielii.Folosirea acestui lapte a avut adepti inca din Antichitate. Regina Cleopatra obisnuia sa se imbaieze in lapte de magarita. Hippocrate, parintele Medicinei, il recomanda pentru o serie de afectiuni sau boli infectioase, iar romanii realizau diverse produse cosmetice pentru ingrijirea pielii. In traditia romaneasca, laptele de magarita era folosit in tratarea tusei convulsive, cunoscuta si ca tuse magareasca”.

Onalat - laptele pretios de magarita este produs in Italia, la o ferma certificata organic, in regiunea Montebaducco, in Pirinei, unde zilnic se strange aproximativ 1 litru de lapte de la fiecare dintre cele peste 800 de magarite. Onalat - lapte pretios de magarita - este singurul lapte din lume certificat, ambalat TetraPak si prin urmare, disponibil tot timpul anului.

Noi, Marigold Apothecary , am ales sa aducem Onalat - lapte pretios de magarita, pentru ca dorim sa incurajam folosirea produselor naturale in tratarea diverselor afectiuni care apar in primii ani ai bebelusilor, astfel incat sa usuram atat viata lor cat si a parintilor. In plus, am testat la randul nostru laptele de magarita si suntem constienti de calitatile detinute.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent