· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Laptisorul de matca, remediul natural din partea albinelor

Lăptişorul de matcă cunoscut şi folosit de oameni deja de mii de ani în scopuri curative este redescoperit în zilele noastre, fantasticele sale calităţi fiind din ce în ce mai mult exploatate.

Citeşte şi O substanţă care poate ucide cancerul, interzisă de la comercializare, pe
html">RomâniaTV.net.

Foarte multi bolnavi semnaleaza faptul ca dupa ce au consumat laptisor de matca simptomele bolilor de care sufera sunt din ce in ce mai putin prezente, ca unele afectiuni se vindeca mult mai repede si ca le cresc semnificativ vitalitatea si pofta de viata. Toate acestea nici nu mai sunt atat de surprinzatoare deoarece, datorita studiilor efectuate, stim ca laptisorul de matca este cea mai bogata substanta in nutrienti de pe intreaga planeta.

Lăptişorul de matcă, elixirul fertilităţii şi al vieţii, citeste pe RomâniaTV.net.

Contine un spectru foarte larg de vitamine, substante minerale, proteine, aminoacizi si enzime. Practic se pot gasi in el toate acele substante nutritive de care organimul uman are nevoie inca din perioada copilariei. Compusii sai stabilesc in mod natural un echilibru al proceselor desfasurate in organism, armonizeaza diferitele functii, in acest fel sprijinind mentinerea sanatatii sau grabirea vindecarii. Pielea devinde mai stralucitoare si creste mult vitalitatea si elanul tineresc pentru activitatile de zi cu zi.

Cum poţi preveni cancerul cu ajutorul antioxidanţilor din alimente şi unde se găsesc, descopera pe RomâniaTV.net.

Laptisorul de matca merita consumat chiar si atunci cand suntem perfect sanatosi deoarece avem tot timpul nevoie de un supliment de energie si de substante nutritive.

Mai multe beneficii ale lăptişorului de matcă pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent