· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Leacuri babesti pentru dureri

Cum scapi rapid de suferinţe cu ce găseşti prin casă
Din moşi-strămoşi au fost transmise leacuri cu care pot fi tratate sau ameliorate diverse afecţiuni ale organismului. Fie că te doare capul, stomacul sau gâtul poţi apela rapid la diferite alimente pe care le găseşti în casă pentru a calma durerea, scrie
html"> RTV.NET

Citeşte şi LEACURI BĂBEŞTI pentru durerile de dinţi. Ce spun stomatologii

Iată câteva leacuri băbeşti care te pot ajuta să atenuezi durerea:
-Problemele dermatologice pot fi vindecate cu frunze de nuc. Datorită proprietăţilor dezinfectante, astringente şi cicatrizante, frunzele de nuc sunt utilizate din vechime în tratarea problemelor dermatologice. O eczemă poate fi îndepărtată cu un decoct preparat din 30-40 grame frunze verzi de nuc la un litru de apă. Se fierbe ceaiul un sfert de oră la foc iute, apoi se lasă să se răcească, se strecoară şi se spală pielea vătămată, folosind o bucată de tifon curat, înmuiat în decoct. Leziunile sau ulceraţiile pielii se dezinfectează şi se vor vindeca mai uşor dacă apelaţi la un decoct făcut din patru linguri de frunze tocate la o cană cu apă.

Citeşte şi DURERILE DE SPATE. Ce să faci ca să scapi de ele pe RTV.NET

- Pentru articulaţii umflate se pot pune foi de varză în jurul zonelor cu probleme.

- Pentru pielea iritată din cauza bărbieritului se poate pregăti un ceai de muşeţel (o cană de apă cu 2 linguri de ceai), se lasă la răcit, se filtrează, se pune la frigider şi cu ajutorul unei bucăţi de vată se unge zona iritată timp de 10 minute. Ca alternativă, ceaiul se poate prepara şi din plicuri, se lasă la răcit şi apoi se unge pielea cu un pliculeţ. În cazul pielii iritate, ca urmare a vărsatului de vânt, se poate face o baie caldă cu fulgi de ovăz care au rolul de a calma pielea şi de a reduce dorinţa de a se scărpina.

Descoperă leacurile băbeşti pentru arsuri, durerile de cap şi de gât pe RTV.NET .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent