· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Leacuri babesti pentru vindecarea arsurilor solare

Prevenirea este cea mai bună metodă. Dacă aţi fost însă la plajă şi v-aţi ales cu băşicuţe şi arsuri, există anumite remedii naturiste sau leacurile băbeşti vă pot ajuta să diminuaţi efectele neplăcute.

Citeşte şi
net/remediu-natural-impotriva-arsurilor-solare-incearca-tinctura-de-propolis_147785.html">REMEDIU NATURAL împotriva arsurilor solare. Încearcă tinctura de PROPOLIS

Un obiect esenţial pe care trebuie să îl luaţi atunci când mergeţi la plajă este crema cu factor de protecţie. Pe lângă aceasta, nu uitaţi nici pălăria sau ochelarii de soare.

Ce să faci când ţi se ia pielea după ce ai stat prea mult la soare.

Crema protectoare împotriva razelor solare trebuie aplicată cu 20 – 30 de minute înainte de a vă expune la soare. În acest fel, substanţa activă din cremă îşi va face efectul înainte ca razele soarelui să pătrundă prin piele. Aplicaţi apoi, din două în două ore, crema protectoare pe porţiunile expuse la soare, mai ales dacă transpiraţi sauintraţi în apă.

De asemenea, pielea buzelor este prima afectată negativ de razele soarelui, de aceea trebuie să folosiţi frecvent un balsam de buze pentrua le proteja de soare.

Citeşte şi Utilizări neobişnuite ale iaurtului .

Multe persoane cred că dacă au deja arsuri solare, nu mai contează dacă mai stau sau nu la soare. Cu cât expunerea se prelungeşte, cu atât efectele vor fi mai dezastruoase. Arsurile se pot mări şi starea generală a organismului se poate înrăutăţi.

Descoperă cele mai utile remedii naturale pentru arsurile solare pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent