· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Leacurile cu otet pe care bunica ta le stia

Oțetul nu este bun doar pentru salate. Îl puteți folosi şi în tratarea răcelilor, a bolilor reumatice și a anemiei.

1. Scade febra.

Picioarele umflate se tratează cu băi de apă călduţă amestecată cu trei-patru pahare de oţet de mere. Menţineţi până simţiţică picioarele s-au odihnit. Nu le ştergeţi, lăsaţi-le să se usuce de la sine, iar dacă aveţi dureri puternice înveliţi picioarele în comprese cu oţet.

Citeşte şi Medicii trag un SEMNAL de ALARMĂ. Trebuie să citeşti ASTA înainte să mănânci MURĂTURI

Şosetele înmuiate în oţet şi frecţiile cu oţet sau spirt sunt cele mai vechi leacuri cu care bunica scotea răceala din corp şi scădea febra. Pentru copiii sub doi ani le este recomandat părinţilor să le stropească şosetele de bumbac cu oţet, nu cu spirt sau ţuică pentru că se pot intoxica cu alcool. Este bine să dilueze oţetul cu apă (o măsură de apă la una de oţet).

Citeşte şi Dieta cu oţet de mere: Cum au reuşit să scape de kilogramele de după sarcină Heidi Klum şi Fergie

2. Topește grăsimea. Gospodinele cu experienţă spun că oţetul de mere face minuni pentru obţinerea unei talii de viespe. De sfatul lor au ţinut seama şi supermodelele Cindy Crawford sau Heidi Klum care, înainte de fiecare masă, beau o gură de oţet de mere. Mai mult, cercetătorii japonezi au venit cu argumente puternice în favoarea oţetului şi a efectelor sale în păstrarea siluetei. Oţetul conţine acid acetic care are un rol major în activarea enzimelor ce contribuie la arderea grăsimilor, împiedicând astfel acumularea lor în organism.

Mai multe leacuri băbeşti cu oţet pe RomâniaTV.net. .

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent