· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Lectiile de citire pentru bebelusi - ultima fita a parintilor





Deseori, cand asisti la o discutie intre parintii unor copii de scoala ti se pare ca asisti la un adevarat meci. Al meu scrie mai frumos, al meu citeste mai cursiv, al meu invata mai repede poeziile si tot felul de laude similare.

net/parintii-si-ar-dori-o-scoala-unde-sa-invete-cum-sa-se-comporte-cu-copiii-lor_51802.html">Competitivitatea parintilor a ajuns pana acolo unde unii incep sa-si invete copiii sa citeasca inca din fasa. La propriu!

O mamica din Anglia este convinsa ca nu este niciodata prea devreme sa incepi sa-ti inveti copilul lucruri noi. Asa ca s-a gandit ca, desi micutul ei avea doar patru zile, ar putea sa inceapa sa-l invete sa citeasca. Nu a contat ca nou-nascutii nici nu pot vedea clar la cateva zile sau ca nu inteleg cuvinte. Ea a facut 10 cartonase pe care erau scrise cuvinte simple si facea exercitii cu baietelul ei de doua ori pe zi.

Ii aratam cuvinte ca «lapte», iar apoi il puneam la san si ii aratam semnul bebelusilor pentru lapte. Faceam exercitii dimineata si seara, a povestit Dana, o organizatoare de evenimente de 39 de ani, din Londra.

Limbajul bebelusilor , pentru necunoscatori, este un limbaj al semnelor pe care unii parinti il folosesc cu copiii lor, bazandu-se pe teoria ca micutii vor sa comunice cu mult inainte de a invata sa vorbeasca si, pentru asta, pot fi invatati semne prin care sa-si comunice nevoile si gandurile.

Vezi pe RTV.NET ce progrese a reusit mamica din Anglia cu bebelusul ei.




"Stiri: Stiri: Lectiile de citire pentru bebelusi - ultima fita a parintilor" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent